maanantai 28. toukokuuta 2007

Cage VHS katselu fortsättars med filmen...

Windtalkers. John Woon ohjaama upea sotaelokuva -tähtinä jälleen kerran LOiSTava Nicolas Cage ja Adam Beach. Pitää nyt saada mieli tyhjennetyksi tuosta kesätyöongelmasta kun siitä ei todellakaan tahdo tulla mitään.
Viedään muuten tokaksi viimeistä Cage leffaa. Tämän jälkeen on enää upeaakin upeampi Face/off katsottavana, jonka jälkeen voisi siirtyä John Travolta putkeen. -Jaa, miksikö Travolta putkeen? No mieshän on leffan toinen sankari ja häneltäkin riittää uudelleen katsottavia VHS leffoja, joita en nyt kuitenkaan rupea sanelemaan tässä.

Osuva painnttituherrus


Joops. Painttailin tuossa aika osuvan kuvan tämänhetkisestä tilanteestani kesätöiden suhteen. -Olen aivan kujalla :ashamed:. Aika luuserifiilis kyllä tässä tulee. Ja viellä valittaa julkisella sektorilla eikä esim. tee asialle jotain, että löytyisi niitä kesätyöpaikkoja. -No edellisessä blogauksessa vähän mainostinkin miksi se on mulle niin pirun hankalaa. -Ku ei oikeesti vaan tiedä mikä ois kiinnostavaa. -Oishan mulla siel mun säästötilillä vaikka kuinka, mutta käyttötilillekkin pitäisi saada jotain ja se huutaa tyhjää.
...

Such a pathetic loser I am :ashamed:.

Kesätöitäkö nyt pitäisi etsiä

Pitäisi kait ruveta etsimään kesätöitä jos niitä nyt enää edes on saatavilla. Ainoa ongelma on, että olen tosi huono etsimään koska en tiedä mikä kiinnostaisi. Ja ihan mitä tahansa ei kyllä huvita, sen täytyy olla jotain joka kiinnostaa. Jonnekkin Makuuniin tai Filmtowniin vois harkita mennä, mutta siellä kuulemma kaivataan enemmän ympärivuotisia työntekijöitä (ottanut selvää asioista). -Minnekkään ilmaislehtijakeluun en ole palaamassa. -Pitää kait ruveta sit vaan etsimään.

Kuseeko ja pahasti

Hemmetin hemmetti. Pitäis lähettää muutamia kuvia kavereille sielt Onnelasta, mutta homma kusee ku pitäis lähettää ne siskon koneelta ku sinne ne on tallenettukin -ja sieltä ei tahdo onnista niin millään lähettäminen. -Ja meitsi ku ei oo enää uuden koneen saatuani verkkoympäristössä, että voisin mennä omalta koneelta siskon koneelle tallentamiini kuvatiedostoihin poimimaan kuvat. Enpä nyt sit saa lähetettyä kuvia.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...