lauantai 10. tammikuuta 2009

Australia arvostelut

Australia

Ohjaus: Baz Luhrmann
Pääosissa: Nicole Kidman, Hugh Jackman, David Wenham ja Bryan Brown
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: Australia/USA
Genre: Draama
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 165 min
Arvosana: :)

Rikas brittinainen Sarah Ashley (Kidman) lähtee Britanniasta Australiaan etsimään miestään, joka hoitaa karjaa Australiassa. -Perillä hän pyytää Drover (Jackman) nimistä miestä viemään hänet miehensä luo, mutta perillä hänelle paljastuukin ikävä totuus -hänen miehensä on kuollut. Sarah hautaa miehensä ja Droverin ja pienen pojan, Nullah (Brandon Walters) avustuksella jatkaa miehensä töitä karjatilalla keskellä Australian kuumaa aavikkoa. -Hänen riesakseen tulee mies, Neil Fletcher (Wenham), joka haluaa ostaa tilan häneltä, mutta Sarah ei suostu pettynyt Neil alkaa punomaan juonia saadakseen tilan. -Kaiken hankalan keskeltä löytyy jotain hyvääkin -Ashley ja Drover löytävät toisensa.

Olin väärässä siitä Pearl Harbor tyylisyydestä. -Tai siinä mielessä olin oikeassa, että alkupäässä hölistään ja pölistään ja loppupäässä paukkuu ja rymisee, mutta se loppupään ryminä ei ollut kyllä odottamisen arvoista. Pommitus jäi pieneksi verrattuna Pearl Harborin tykityksiin. -No mutta, mitä vertailemaan. Mitä itse leffaan -se ei ollut ihan sellainen mitä odotin. En nyt valitettavasti osaa kuvailla millä tavalla se ei ollut sellainen mitä odotin, mutta odotin siitä sellaista tietynlaista ja se ei ollut sellainen tietynlainen mitä odotin. -Joops. Oli siinä jotain ihan hyvääkin, siksi ansaitseekin (:)) hymiön, mutta ei kuitenkaan yltänyt parhaimpien joukkoon. -DVD:lle en välttämättä -ainakaan uutuutena aijo hankkia.

Leffaan vois mennä..

Leffaan ajattelin mennä ja Australiaa katsomaan. -Toivottavasti leffa on katsomisen/istumisen arvoinen. -Leffalla on nimittäin kestoa huikeat kolme tuntia. -Mutta kuten jo perjantai, joulukuu 26, 2008 Perjantain ensi-illat Nro 2
Australia-leffan esittelyissä sanoin -leffa voi hyvin olla Pearl Harbor tyylinen -alussa pölinää, lopussa ryskettä -ja ryskettä ainakin trailerin perusteella leffassa rittää. -Ajan jolloin menen leffan katsomaan näkee kuvasta; -Tennispalatsi (Tp 12), klo 15:30 näytös.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...