torstai 17. marraskuuta 2022

DVD uutuus: Yatterman

Yatterman

Toinen hankinta oli tämä japanilaiseen piirrossarjaan pohjautuva elokuva -Yatterman. Muistan tämän animepiirrossarjan lapsuudesta - sitä tuli katsottua Italiassa Italiadubbauksilla. Tämänkin voisi huomenna katsoa illan toisena leffana.

DVD uutuus: We Are Still Here

We Are Still Here

Kinopalatsissa oli myynnissä liuta Night Vision elokuvia joten tulipa ostettua kaksi elokuvaa joista toinen on tämä kauhupätkä -We Are Still Here. Tämä voisi olla vaikka huomisen Ilan leffa.
 

Ostosten esikatselu

Nyt tuli tehtyä nämä leffalöydöt hieman erikoisemmasta paikasta..., mutta siitä ja tehdyistä löydöistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän juoma: Momo Toko Shōri

Tuli käytyä syömässä Momo Toko nimisessä ramenkuppilassa ja ruokajuomaksi otin ravintolan oman Shōri nimisen oluen.
Merkkasin sen myös Untapped sovellukseen ja sain sieltä kaksi tarraa. Toinen on -"For the Can" -joka on 20. laatuaan...
...-ja toinen on -"Beer Foodie" -joka puolestaan on 14. laatuaan. Tämä olut sen sijaan on ensimmäinen laatuaan. Enpä ollut aikaisemmin maistanut sitä. Ihan hyvää oli.

Salatut elämät

Jakso 4310: Sampo kerjää turpaansa. 

No nyt sentään taas kuvaa tarjolla jaksosta. Ja kuva - kuin myös jakson nimi - saavatkin kertoa päivän tapahtumat. Eli Sampo-hahmo feikkasi saaneensa turpaansa Kalle-hahmon miesystävältä ja yrittää mustamaalata tätä Kalle-hahmolle. Seuraavaan jaksoon jääkin nähtäväksi miten Kalle-hahmo suhtautuu tähän kuulemaansa. Jakso nimittäin päättyi hänen gämmästyneeseen ilmeeseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...