perjantai 23. helmikuuta 2007

Dreamgirls arvostelut


Dreamgirls

Ohjaus: Bill Condon
Pääosissa: Jamie Foxx, Beyoncé Knowles, Eddie Murphy, Danny Glover, Jennifer Hudson ja Anika Noni Rose
Tuotantovuosi: 2006
Tuotantomaa: USA
Gendre: Musikaalidraama
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 131 min

Juonisepitykset sikseen ja suoraan asiaan. Dreamgirls olisi ollut aivan karseata sontaa ilman Eddie Murphya. Menin itse asiassa katsomaan sen vain ja ainoastaan Murphyn takia. Halusin nyt välttämättä nähdä Murphyn hieman toisenlaisessa roolissa ja nyt se on nähty. -Olihan ne muutkin leffan tähdet ihan hyviä, mm. Jennifer Hudson yhtenä laulajatytöistä. Osas kyllä tyttö laulaa, ei siinä sanomista. Hudson on roolistaan Oscar ehdokkaana parhaasta naissivuosasta mikä on aika hyvä, sillä neiti debytoi valkokankaalla. -Eivätkä ne muutkaan tytöt huonoja olleet, Beyonce ja Anika Noni. -Mutta se ei tee leffasta hyvää, että näyttelijät ovat hyviä. -Tarinan kulku täytyy olla myös hyvä. Siis itse tarina oli ihan jees, mutta sen kulku oli hieman tylsähkön hidas vaikka laulut olivatkin suurimmilta osin aika vauhdikkaita. Mutta silti oli jotenkin sellanen pitkästynyt olo. Ehkä masensi katsoa Murphya vaihteeksi vakavassa roolissa. Ja siinä kohtaa leffa varsinkin lässähti kun Murphyn hahmo meni kuolemaan. Loppuleffa olikin jo sit aika tylsä. -Mutta sen lupasin itselleni, että jos Murphy menee voittamaan sivuosa Oscarin roolistaan nii sit khyl harkitsen vakavasti leffan ostoa DVD:lle. Nyt pitäisi sit melkein toivoa ettei Murphy voita, ettei tule sit pidettyä lupaus ja ostettua leffaa. -Toisaalta, joillakin leffoilla on tapana parantua tokalla katsomalla. Eräälle toiselle Murphy leffalle kävi niin. Hounted Mansion kummituskomedia oli teattereissa nähtynä aika floppi, mutta kun katsoin sen uudestaan vuokrattuna, se olikin yllättävän hyvä mitä muisteli. Ehkä Dreamgirls onnistuu tekemään samoin. Nyt kuitenkin pidän leffaa vielä aika pettymyksenä.

...

:):):):):)/:):):):):):):):):):)

Nothing yet. -Juu. Eli arvosteluita saa viel odottaa


On tässäkin järkevä blogaus. Leffa-arvosteluiden lykkäys blogaus. -Joop. Mut vieläkään en oikein jaksa kirjoitella arvosteluja leffalle. Eka vois ainakin piirtää sivun sarjiksesta loppuun, minkä aloitin parisen päivää sitten, mutten jaksanut piirtää loppuun. Sit saa nähdä tuleeko leffa-arvostelu vai tuleeko vielä yksi arvostelun lykkäys blogaus. -Hmm. Ehkä otsikolla "arvostelun lykkäys" seuraavaksi ja sit vasta sen jälkeen arvostelut. -Tuleepa sentään paljon blogauksia.

Arvostelut tulossa myöhemmin


Jeps. Tulin täs hetki sitten leffasta katsomasta Dreamgirls leffaa, mutta vielä ei ole tulossa arvosteluita. Nyt ei khyl heti jaksa alkaa kirjoittelemaan mitään pitkää.

Dreamgirls tänään leffaan. -Arvostelut luvassa tänään

Tänään sit vois mennä katsomaan ton Eddie Murphyn tähdittämän musikaalidraaman -Dreamgirlsin. Meen sit heti ku oon saanu ostettua Tontsan lahjan kattomaan mihin aikaan se menis. Vähän niinki lonkalta meen katsomaan ton. En kato etukäteen mitään sopivaa aikaa. Katon vasta stadissa.

...

Arvostelut tulossa sit illemmalla.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...