lauantai 9. tammikuuta 2010

Lomaterapiaa arvostelut

Lomaterapiaa

Ohjais: Peter Billingsley
Pääosissa: Vince Vaughn, Jason Bateman, Jon Favreau, Faizon Love Kristen Davis, Malin Akerman, Kirsten Bell, Kali Hawk ja Jean Reno
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-11
Kesto: 113 min
Arvosana: :)

Jason (Bateman) ja Cynthia (Bell) haluavat lähteä parantamaan avioliittoaan paratiisisaarelle, mutta heillä ei yksin ole varaa moiseen reissuun joten he päättävät pyytää muutaman pariskunnan mukaan matkaan. Pienen epäröinnin jälkeen mukaan matkaan lähtevät pariskunnat -Dave (Vaughn) ja Ronnie (Akerman).., Joey (Favreau) ja Lucy (Davis) -sekä Shane (Love) ja Trudy (Hawk).. -He odottavat että he pääsevät paratiisi saarelle, jossa voi harrastaa kaikkea kivaa -sukeltamista, surffausta jne.. -Mutta tosiasiassa he menevätkin parisuhdeterapiaan ja se ei miellytä muita pariskuntia yhtään. -Leirinpitäjä Marcelin (Reno) johdolla pariskunnat kuitenkin ryhtyvät selvittämään suhteitaan kukin pariskunta oman terapeuttinsa kanssa. -Hauskaa lomaterapiaa.

Paikoin melko tylsä..., mutta muutamassa kohdassa sai jopa nauraa -joten on se (:)) -hymiö annettava. -Kiitos rivojen vitsien -leffa pelastui täydeltä tylsyydeltä. -Leffaseura ei tosin tykännyt -meni kuulemma liian rivoksi..., mutta mua ei haitannut. -Varmaan sitten tarjousleffoista vasta DVD:lle -ei kuitenkaan ihan niin hyvä että heti menisin ostamaan.

Leffaan tänään: Lomaterapiaa

Tänään menen erään kaverin -tarkemmin sanoen -rakkaan ystävän kanssa leffaan ja ajateltiin mennä katsomaan tollasta romanttista komediaa kuin -Lomaterapiaa. Ainakin hyviä tähtiä mukana leffassa. -Arvosteluita siis taas luvassa illemmalla.

DVD uutuus: Dawn of the Dead

Dawn of the Dead

Uskomatonta että tämä TOD LOiSTava zombiemättöleffa pääsi unohtumaan esitellä silloin ostopäivänä. -Anttilasta lähti tosiaan mukaan kerran teattereissa nähty -ja jo entuudestaan VHS kokoelmista löytyvä -Dawn of the Dead. -Siis kuinka ihmeessä pääsi unohtumaan noin hyvä leffa esitellä...? -Sai olla viimeinen kerta kun tollanen moka tapahtuu.

Pääsi aivan unohtumaan

Unohtui pistää tuohon ostosten esikatselukuvaan mukaan silloin ostamani -Dawn of the Dead. -Siis miten ihmeessä nyt niin pääsi käymään...? -Unohtui esikatselukuvasta -ja samalla unohtui sitten myös esitellä se. -No korjataanpa tilanne äkkiä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...