perjantai 15. heinäkuuta 2022

DVD uutuus: The Lost City

The Lost City

Sitten lähti vielä yksi viimeksi teattereissa nähty elokuva nimittäin toimintakomedia - The Lost City. Hyvät hankinnat tuli tehtyä - Filmihullusta leffakaupasta tulee kyllä aina tehtyä hyvät löydöt.

DVD uutuus: The Doors

The Doors

Sitten yksi ennennäkemätön leffa
 nimittäin Val Kilmerin tähdittämä musiikkileffa The Doors mistä lähti hieno kahden levyn deluxe julkaisu. 

DVD uutuus: Morbius

Morbius

Tässä toinen viimeksi teattereissa nähty elokuva mikä lähti mukaan. Ei ehkä paras Marvel-leffa..., mutta kyllä kaikki Marvelit on kuitenkin kerättävä. Ja hyvin on kertynytkin - lähes kaikki tähän asti ilmestyneet leffat löytyy jo kokoelmista. Seuraavaksi odotan kokoelmiin elokuvia Doctor Strange: Multiverse of Madness ja Thor: Love and Thunder.

DVD uutuus: Fantastic Beasts: Secret of Dumbledore

Fantastic Beasts: Secret of Dumbledore

Filmihullusta leffakaupasta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty fantasiaseikkailu ja nyt sitten löytyy kaikki kolme elokuvaa kokoelmista. Tämä oli ehkä paras kaikista Fantastic Beasts elokuvista..., mutta kyllä silti pidän Pottereista enemmän.

Ostosten esikatselu


 Tänään tuli käytyä Filmihullussa ja mukaan lähti muutama uutuusleffa sekä yksi vanha klassikko. Niistä sitten enemmän omissa esittelyblogauksissa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...