sunnuntai 18. marraskuuta 2007

Oli sittenkin katsottava C.S.I.: New York jakso

En voinut sittenkään jättää katsomatta illan jaksoa. -Jotenkin vain halusin nähdä, mistä on kyse, kun sanotaan, että "päätön nainen löytyy bileistä". -Ja sieltähän se löytyi kattotuulettimesta roikkumasta. -Oli kyllä jännä jakso. Terminator 2: sen John Connorina nähty Edward Furlong vilahti murhaajan roolissa. -Nyt ei sitten muuta kuin hyvää yötä ja MO!

(666. blogiteksti) Perhemessuilla olin

Olin tyttöystäväni kanssa joissan perhemessuilla kirkossa, Masalassa. Sielä sitten seurasin jotain Mooses tarinaa ja kuuntelin Isä meidän rukouksia |O. -Ja lopuksi oli ehtoollinen ja menimpä sitten huvikseni maistamaan Jeesuksen "verta" ja "ruumista" :D <--(läppä). -Joops. -Sattuipas muuten hyvin 666. blogaukseksi tämmönen aihe :saint:...:p...:D.

(C.S.I.: New York)

Kausi 3, jakso 4/24: Voi pientä juhlijaa. Opiskelijahippojen jälkeen juhlatiloista löytyy useita krapulaisia ja päätön nainen.
...

Pitäisikö jaksaa valvoa myöhään ja herätä sitten aikasin klo 04:30? -Hmm. -Lets think twice :|...:/. -No ei. Kyllä uni tälläkertaa vie voiton.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...