keskiviikko 8. marraskuuta 2023

Salatut elämät

Jakso: 4491 Melkoista säätöä.

Noel-hahmo saapuu Mooseen tuiman näköisenä. 

Uusi Facebook taustakuva

Nyt meni sitten myös Facebook taustakuva Ghostbusters teemaiseksi tällä teaser posterilla. Facebook rajaa kuvan täydellisesti tuohon tekstiin - näyttää just täydelliseltä profiilissa. 

Uusi kännykän taustakuva

Pistinpä jälleen kännykkäni taustakuvan vaihtoon..., mutta yhä pysyttelen Ghostbusters teemassa. Nyt tein tollasen taustakuvan elokuvan teaser julisteesta ja kahdesta still kuvasta. Ihan nätti taustakuva tuli. Tämä saattaa olla sitten pitempiaikaisempi.

DVD uutuus: Gran Turismo

Gran Turismo 

Toinen viimeksi teattereissa nähty leffa. Nyt löytyy autourheiluleffoja sen verran että voisi kasata niille oman hyllyn. Mutta tämä meni nyt toimintaleffahyllyyn.
 

DVD uutuus: Blue Beetle

Blue Beetle 

Sitten lähti pari DVD leffaakin - mm. tämä viimeksi teattereissa nähty DC supersankarielokuva. Nyt joutui jo DC leffahyllystä yksi leffa väistymään toimintaleffahyllyyn jotta saatiin tämä DC hyllyyn. On loppunut tila DC hyllystä. Ja näitäkin kuitenkin puskee lisää.
 

Blu-Ray uutuus: The Lost Boys

The Lost Boys

Ja tässähän se on se illan leffa. Klassikko vampyyrileffa mitä en ole aikaisemmin nähnyt. Tästä sitten lisää MatoApinan blogissa.
 

Blu-Ray uutuus: Operation Fortune

Operation Fortune 

Filmihullusta lähti mukaan myös toinen viimeksi teattereissa nähty Guy Richien ohjaama rikoselokuva. Oikein tupla Richiet. Samalla myös tupla Hugh Grantit. Tämäkään ei vielä ole Illan leffa. Tuli tehtyä nimittäin yksi hankinta mikä menee ylitse muiden. Otetaanpa selvää mikä se on.
 

Blu-Ray uutuus: The Gentlemen

The Gentlemen 

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty Guy Richien rikosleffa. Enpä varmaan vielä tänään kuitenkaan korkkaa. Katotaan mitä muuta lähti mukaan.
 

Ostosten esikatselu

Tuli käytyä taas Filmihullussa ja tehtyä melko hienot löydöt. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan.

Game Boy pelit: LotRK, BBCC 3 & 4

Otsikosta olisi tullut liian pitkä jos olisin kirjoittanut kaikkien kolmen pelin nimet kokonaan. Mutta itse peleihin.

Suosikkikaupastani Konsolinet tuli tehtyä taas ihan kivat hankinnat. Mukaan lähti tollanen kalastuspeli nimeltä - Legend of the River King ja kaksi Bugs Bunny Crazy Castle peliä (3 ja 4). Niistä pitää kyllä ehdottomasti löytää jostain ykkös -ja kakkos pelit. MatoApinan blogissa lisää peleistä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...