sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

DVD uutuus: The Faculty -Kauhun oppitunnit

The Faculty -Kauhun oppitunnit

Perjantaina tuli käytyä koulun kanssa Espoon kierrätyskeskuksessa missä oli kaiken krääsän lisäksi myös vanhoja DVD-elokuvia saatavilla hikiseen yhden euron hintaan -ja sieltä sitten poimin mukaan tämän leffan -joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmistani. -Viime näkemisestä oli siis jo jonkin verran aikaa -joten oli kiva kattoa se uudestaan osto päivänä. -Tämä ostos tuli btw tehtyä ennen tuota edellä esiteltyä John Carter leffaa. -Esittelen nää leffat vaan siinä järjestyksessä missä ne on ostosten esikatselu blogauksessa pantu esille. -Että silleen.

DVD uutuus: John Carter

John Carter

Perjantaina tuli ruokakauppa reissun jälkeen poikettua Anttilassa ja sieltä lähti mukaan tämä ihan kelvoksi ski-fi rymistelyksi osoittautunut elokuva -John Carter. -Tämä kiinnosti nähdä jopa teattereissa..., mutta jäi sitten menemättä.

VÄLIVIIVA

Jep -kyllä se enten-tenten osui nyt Real Steelin kohdalle -joten nyt sitten sen mittäinen tauko esittelyissä -ja sitten vielä loput esittelyt.

DVD uutuus: Real Steel

Real Steel

Torstaiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös jotain aikaisemmin nähtyäkin. -Nimittäin viimeksi teattereissa nähty upea toimintapätkä -Real Steel. -Aika vahvoilla illan leffaksi..., mutta antaa arvontojen ratkaista. -Tulos selviää seuraavassa väliviiva blogauksessa.

DVD uutuus: Villit kuviot

Villit kuviot

Samaiselta Anttilakäynniltä lähti vielä yksi ennennäkemätön trilleri -Villit kuviot. -Tässäkin olisi ainesta illan leffaksi..., mutta vastassa on vielä yksi kova vastustaja. -Kattoo mihin päädyn arvonnoissa näiden välillä.

DVD uutuus: Layer Cake

Layer Cake

Torstaiselta Anttilakäynniltä lähti mukaan myös tämä myöskin ennennäkemätön trilleri -Layer Cake. -Tässähän voisi olla yksi ehdokas illan leffaksi. -Kattoo vaan eka mitä muita ehdokkaita on vastassa.

DVD uutuus: The Crossing Guard -Emily on poissa

The Crossing Guard -Emily on poissa

Anttilasta tuli viime torstaina poimittua mukaan tämä aikaisemmin ennennäkemätön -ostopäivänä kattomani trilleri -The Crossing Guard -Emily on poissa -ja olihan se ihan kelpo jännityspätkä.

Ostosten esikatselu

 En sitten eilen saanutkaan aikaiseksi/-edes jaksanut blogata näitä ostoksia. -No tänään sitten. -Tässä voin jo mainita noista ruokaostoksista. Tuossa yksi päivä tuli poikettua Lidlissä mistä tuli poimittua mukaan nuo Alfredon Inferno pizzat. -Aika hemmetin tuskallista oli syödä -niin tulinen kyllä oli.
Täten säästinkin toisen pizzan -ja Tontsalta lähteneen idean perusteella pistin toisen pakastepizzoista eilen tekemäni omatekoisen pizzani täytteeksi. -Tein siis niin ison pizzapohjan että se pakastepizza mahtui kokonaisena sen keskelle jättäen reunoille vielä tilaa muille aineksille. -Jotka näkyvätkin tässä toisessa kuvassa. -Tuli mm. ostettua kokonainen valmiiksi paistettu broileri mistä osan otin pizzaa varten täytteeksi. -Perus juustot -ja tomaattipyreet ja sitten tollasta Mexicana chili BBQ-kastiketta tuli myös ostettua pizzaa varten. -Vehnäjauhot oli lopussa -joten sitäkin oli sitten ostettava. -Loput ostokset esittelenkin sitten erikseen.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...