lauantai 2. tammikuuta 2010

Planet 51 arvostelut

Planet 51

Ohjaus: Jorge Blanco ja Javier Abad (apulaisohjaaja)
Pääosissa (ääni): Dwayne Johnson, Jessica Biel, Justin Long, Gary Oldman, Seann William Scott ja John Cleese
Tuotantovuosi: 2009
Tuotantomaa: USA/UK/Espanja
Genre: Animaatio
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 91 min
Arvosana: :D

Planeetta 51 on hyvin samanlainen planeetta kuin oma planeettamme maa. -On ilmakehä, on kasveja, on kiviä -ja on elämää. -Mutta tämän planeetan asukit ovatkin pieniä vihreirä miehiä -ja heille maan asukki on muukalainen. -Muukalainen, josta tehdään kauhuleffoja ja johon ei oikeasti uskota. -Kunnes eräänä kauniina päivänä planeetalle laskeutuu avaruussukkula jonka sisälrä loikkaa astronautti, kapteeni Charles T. Baker (Johnson). -Baker tutustuu planeetan nuoreen asukkiin -Glemiin (Long) joka ottaa hänet suojaan armeijalta ja sitä johtavalta kenraali Grawlta (Oldman). Glemistä ja Charliesta tulee pian kavereita ja yhdessä heidän on keksittävä miten Charlie pääsee taas kotiplaneetalleen, maahan.

Kerrassaan hulvattoman hauska animaatiopätkä. Hauskoja hahmoja riittää, mm. Alienikoira joka on Alien-leffoista tuttu alieni. -Ja hupaisa -myöskin koiramaisesti käyttäytyvä robootti avaruuskamera. -Äänirooleissa vilisee tuttuja nimiä, mm. astronautti Charlien äänenä kuullaan toimintaleffoissa enemmän näytellyt Dwayne Johnson. Tylsiä hetkiä ei olekkaan ja leffa etenee viihdyttävästi loppuun asti. -Täten leffa ansaitseekin täydet pisteet ja (:D)-hymiön. -Ehdottomasti DVD kokoelmiin -animaatiohyllyyn.

Leffaan tänään: Planet 51

Tänään sitä voisi mennä leffaan -ja kuten eilisissä perjantain ensi-ilta esittelyissä, Nro 3:sen kohdalla totesin..., niin Planet 51 nimistä animaatiopätkää voisi harkita mennä katsomaan. -Ja sehän kans mennään. -Eli illalla vuoden ekat arvostelut luvassa.

Blogiarkisto blogaus myös tänne

MatoApina sai omansa..., niin on sitten tännekin saatava oma blogiarkisto blogaus -hieman erilaisella ulkoasulla. -Omassa blogissani arkistot on pistetty seisomaan voittajapallille -viime vuoden ollen ykkösenä..., edellis vuoden toisena -ja aloitus vuoden, 2007 -kolmantena. -Viime vuonna tuli tehtyä parannus vuodesta 2008..., eli tänä vuonna pistetään vielä paremmaksi. -Ainakin yritän. -MatoApinassa on helpompi tehdä parannus -koska se on yhteinen blogi..., mutta omassa blogissa jota pitää yksin yllä -on hieman työlästä. -Voi olla jopa -että jää huonommaksi kuin viime vuonna. -Mutta mitä sitä nyt vielä sanomaan -vuosihan on vasta aluillaan.

2010

Aika korkata vuosi 2010 myös täällä Hulkin blogissani. -Nyt en tosin enää toivottele hyviä uusia vuosia..., mutta toivotan blogini tervetulleeksi uudelle vuodelle.
...
WELCOME TO 2010..!!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...