tiistai 4. syyskuuta 2012

DVD uutuus: The Beach

The Beach

Tämä leffa lähti puolestaan Stockan valikoimista -ja tässä taitaa olla illan varma voittaja leffavalintana. -Ja ihan hyvä valinta kans -sillä tämänkin viime näkemisestä on varsin pitkä aika. -Myöskin nimittäin löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: Vacancy

Vacancy

Anttilasta lähti mukaan myös tämä ennennäkemätön trilleri -Vacancy -joten tässä olisi hyvä illan leffa..., mutta tarkoitus olisi katsoa kämppiksen kanssa ruoan ohessa kahestaan joku leffa -niin valinnaksi taisi päätyä seuraavaksi esiteltävä leffa.

DVD uutuus: Veijareita vai vartijoita?

Veijareita vai vartijoita?

Anttilasta lähti mukaan tämä hauska toimintakomedia -Veijareita vai vartijoita? -joka löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Siispä viime näkemisestä onkin aikaa -joten oli ihan kiva löytö kokoelmiin. -Illan leffaksi onko siitä -sillä tuli hankittua myös pari aika kovaa vastusta.

Ostosten esikatselu

Tänään tuli ostettua hieman erikoisempia ruokatarvikkeita -nimittäin Hakaniemen aasiakaupasta lähti mukaan pullollinen chiliöljyä ja kanisterillinen soijakastiketta. -Eipä tarvitse vähään aikaan ostaa uutta soijakastiketta. -Kiinakaupasta lähti myös illan ruoka -mikä ei näy nyt kuvassa..., mutta mukaan lähti kokonainen kana -josta vastaavanlaisesta minulla on jo kuva viime vuodelta. -Ennen Hakaniemen aasiakauppaa tuli poikettua kuitenkin Stockalla Helsingin ytimessä -josta lähti tuo Batman-teemainen Mad-lehti. -Muut ostokset esittelenkin sitten erikseen omissa blogauksissaan.

C.S.I.

Kuten viime tiistaina totesin -että jättäisin tämän tiistaisen CSI:n blogaamatta -niin nytpä blogaan sen joka tapauksessa -sillä kuva on eri kuin aikaisemmassa. -Samoja kuvia ei viitsi käyttää kahdesti..., mutta samoja sarjan selostuksia voi. -Hjoops..., mutta illan CSI:ssä olisi siis tällasta luvassa...
...
Tohtori Jekyll, oletan. 10. KAUDEN PÄÄTÖSJAKSO. CSI yrittää jäljittää tohtori Jekylliä toisen sarjamurhaajan, Nate Haskellin, avulla. Haskell väittää tietävänsä Jekyllin henkilöllisyyden, mutta ei aio paljastaa sitä ilmaiseksi. Hänellä on myös omat, pahat aikeensa Langstonin varalle. Amerikkalainen rikosdraama, jossa seurataan rikospaikkatutkijoiden työtä Las Vegasissa. Kymmenes tuotantokausi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...