lauantai 25. elokuuta 2007

Leffassa olin. -Huomenna vasta arvostelut

Joo. Tuli käytyä leffassa katsomassa se Sandra Bullockin trilleri Premonition -Paha aavistus erään kaverin kanssa. Mutta arvostelut tulossa tosin vasta huomenna. Poikkean nyt vaan kotosalla ku sit tulee taas lähtö stadiin tapaamaan eräitä toisia kavereita. -Eipä tässä muuta. Taitaa tämä jäädä päivän viimeiseksi minulta. -Se on MO!

"Sain tärskyn" :D...:p

Joo. -Mokilta ei selvitty johtojen asettelussa. -Meitsi, hyvä minä -pidin laitteita päällä asioidessani johtojen kanssa ja sain sit pienen sähköiskun. Onneks vaan pienen, eikä niinku kuvassa :'(... <--(hikipisara)...:D...:ashamed:.
...
Otsikon "sain tärskyn" on sitaatti yhdestä vuorosanastani yhestä koulunäytelmästä joskus lukiossa. -Pikku huomio vaan.

It's Done!!


Noniin. Nyt se on asennettu ja hyvin toimii. -Erillisenä blogauksena pieni sepitys asentelun vaiheista. Ei nimittäin selvitty pikku ongelmitta :ashamed:...:D. -Onneks vaan pikku :'( <--(hikipisara).

No ei muuta sit ku asentelemaan


No mitäs tässä enää vehtailen? Asentelemaan sitä digiboxia pitäisi ruveta. Pääsee sit illalla katsomaan ohjelmia tarkalla kuvalla. Tosin tänään ei taida tulla mitään järisyttävän hienoa ohjelmaa, joka on PAkKO katsoa, mutta jos katson jotain, onpa sentään terävä kuva.
...


Eiku hommiin B).

No nyt on digiboxi -Samsungin sellanen

Jeps. -Sainpa sitten digiboxin huoneeseeni. Samsung merkkinen aivan kuten kuvassa, tollanen musta pieni. Vielä en ole kerennyt asentaa, mutta kohtahan sitä vois ruveta. Yritän saada sen mahtumaan DVD soittimen viereen.
...

Nyt voin katsoa Conanit sun muut omassa huoneessa =) <3.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...