maanantai 14. maaliskuuta 2011

DVD uutuus: Internal Affairs

Internal Affairs

Back tö kolme leffaa kympillä hyllyköstä lähteneisiin. -Kolmas leffa siitä hyllystä on Richard Geren ja Andy Garcian tähdittämä poliisileffa -Internal Affairs -jonka nimi rimmaa sen Hong Kong kyttätrilogian -Infernal Affairs -kanssa -ja siksi pistikin vähän silmään Anttilassa. Muistelin näet että ne Hong Kong leffat olisivat olleet Internal Affairs -ja se ihmetytti hetkisen..., mutta sitten muistin että ne olikin tosiaan -Infernal -eikä Intenal Affairs. -Mutta sinne meni poliisileffahyllyyn tämä ennennäkemätön kyttäjännäri.

DVD uutuus: The Recruit

The Recruit

Toinen kaksi leffaa kympillä laarista mukaan lähtenyt on Al Pacinon ja Colin Farrell'in tähdittämä CIA:n maailmaan perustuva trilleri -The Recruit. -Leffa tuli viimeksi nähtyä teattereissa ja ainoa muistikuva siitä on -että taisi olla pienoinen pettymys. -Mutta ehkä uudelleen nähtynä hieman parempi. -Who knows.

DVD uutuus: Pride and Glory

Pride and Glory

Väliin kaksi leffaa kympillä laarista löytynyt leffa. -Viimeksi teattereissa nähty tiukka poliisileffa -Pride and Glory -meni poliisileffahyllyn laajennukseksi kokoelmiin. -Hyvin jaksoin odottaa -kuten leffan arvosteluissa joskus vuonna 2009 taisin mainita -että DVD:lle voisi harkita..., mutta vasta tarjousleffana. -Tosin leffa on jo pitemmän aikaa jo ollutkin tarjouksessa.

DVD uutuus: Collateral

Collateral

Kolme leffaa kympillä laarista tuli tehtyä laajennus niin Eddie Murphy kokoelmiin kuin myös Tom Cruise kokoelmiin. -Mukaan lähti nimittäin Cruisen ja Oscar-voittaja Jamie Foxxin tähdittämä jännäri -Collateral -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: Brooklynin vampyyri

Brooklynin vampyyri

Anttilan kolme leffaa kympillä hyllystä lähti mukaan tämä kerran joskus kauan aikaa sitten telkkarista nähty Eddie Murphy komedia -Brooklynin vampyyri. -Siitä viime näkemisestä onkin jo sen verran aikaa että kyseinen leffahan onkin tämän illan leffa.

Ostosten esikatselu

Ruokaostoksilla tuli käytyä; -nyt illaksi -ja huomiselle tuli Lidl'istä ostettua nelisen pakettia tollasia kanan siipiä. -Juu -en ole syömässä kaikkia paketteja tänään. -Tän päivänen Iltis tuli myös ostettua Lidli käynniltä mukaan. -Ennen ruokaostoksia tuli kuitenkin poikettua Anttilassa -ja sieltä lähti aikamoinen pino mukaan kaikenlaista kivaa katseltavaa. -Niitä sitten seuraavaksi esittelemähän.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...