lauantai 26. toukokuuta 2007

Pirates of the Caribbean -At the World's End arvostelut


Pirates of the Caribbean -At the World's End

Ohjaus: Gore Vebrinski
Pääosissa: Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley, Jeoffrey Rush, Naomie Harris, Jonathan Pryce, Bill Nighy, Stellan Skarsgård ja Chow Yun-Fat
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Seikkailu
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 168 min

Juonisepitykset sikseen, voin vahingossa spoilata jotain ja muutenkin hankala saada nyt muotoilluksi mitään sepitystä. Eli menkäämme suoraan arvosteluihin.

Paikoin hieman tylsä merirosvoseikkailu paranee sitten loppua myötä upeissa taistelukohtauksissa. -Tehosteet ovat kyllä leffan parasta antia. Huumoriakin riittää tarpeeksi peittoamaan tylsät pälättelyjaksot, joiden aikana tuli välillä pilkittyä. -Kyllä nyt DVD:n ostotasolle nousi kepeästi vaikka silleen oli kyllä sarjan huonoin. Kuitenkaan mikään überhuono se ei ollut. Piikasen vaan tylsähkömpi kuin edeltäjänsä.
...

:):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)


Tuli hankittua -Aikakone

Joops. Anttilasta tuli poimittua 4 eurolla (3,95) aikamatkaseikkailu -Time Machine -Aikakone. Kelpo lisä seikkailuleffakokoelmiin. Siitä onkin aikaa kun viimeksi näin sen. -Teattereissa joskus vuonna 2002 viimeksi. Eli enpä muista leffasta paljoa mitään. -Säästän sen huomiseksi katsottavaksi. -Leffakiintiöni on tältä päivältä täysi Pirates of the Caribbean -At the World's End ansiosta. -Arvostelu tulossa seuraavaksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...