torstai 2. lokakuuta 2008

Uuden passin kävin asioimassa

Keikkani oikea syy Itikseen oli uuden passin anominen ja se on tosiaan nyt hoidettu. -Viikon päästä pitäisi olla noudettavissa. -Pyysin samalla teettää sellaisen henkkarin jota voin sitten käyttää baareissa tai muissa missä nyt henkkaria tarvitaan.

DVD uutuus: Platoon

Platoon

Samalta reissulta lähti mukaan Oliver Stonen Vietnamklassikko Platoon kahden levyn erikoisjulkaisuna. -Ihme etten tota silloin ostanut kun tein sen Vietnamtrilogiaostokseni (Apocalypse Now Redux, Full Metal Jacket ja Hamburger Hill). -Sen sijaan ostin jonku Flyboys rymistelyn, joka onneksi kuitenkin osoittautui ihan hyväksi.

DVD uutuus: The Kingdom

The Kingdom

Itiksessä kun olin asioimassa -siitä sitten oma blogauksensa myöhemmin, niin tuli samalla käytyä Anttilassa ja tuli hankittua tuo melko kiinnostavan oloinen toimintatrilleri, pääosissa Jamie Foxx ja Jennifer Garner. -Ihastuin leffan toimintaan katottuani trailerin eilen Apple Movies sivuilta -ihme ettei houkutellut silloin teattereihin. Pistetään ehtimisen piikkiin -ei vaan kerennyt silloin mennä leffaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...