perjantai 30. toukokuuta 2014

DVD uutuus: Enemies Closer

Enemies Closer

Anttilasta lähti mukaan vielä toinen ennennäkemätön leffa -nimittäin Jean-Claude Van Dammen tähdittämä toimintarymistely -Enemies Closer -joka on se valitsemani illan leffa. -Kyllä tämän parissa kelpaa herkutella.

DVD uutuus: Masters of the Universe

Masters of the Universe

Anttilasta lähti eilen mukaan myös tämä ennennäkemätön kasariklassikko -Masters of the Universe -joka ei joka tapauksessa ole vielä se illan leffa. -On kuitenkin vielä yksi leffa mikä lähti mukaan -ja se kutkuttaa kaikista ostetuista nähdä eniten. -Selviää sitten omassa blogauksessaan.

DVD uutuus: Oblivion

Oblivion

Anttilasta lähti eilen mukaan myös toinen myöskin viimeksi teattereissa näkemäni Tom Cruise leffa -nimittäin tieteisrymistely -Oblivion. -Tämä -ja edellinen Cruise-leffa tuli ostettua sen kunniaksi kun eilen tuli käytyä kattomassa Cruisen uutuusleffa Edge of Tomorrow. -Valitettavasti tämäkään ei ole illan leffa -vaikka hyvä onkin.

DVD uutuus: Jack Reacher

Jack Reacher

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä viimeksi teattereissa näkemäni Tom Cruise toimintatrilleri -Jack Reacher. -Vaikka olikin hyvä leffa niin illan leffa on jo valittuna -ja se ei ole tämä. -Tämän säästän tuleville illoille.

Ostosten esikatselu

Eilen tuli käytyä ostamassa hieman ruoka-aineksia täksi illaksi. -Listalla olisi Rypsiporsaan herkkupaisti Pariisinperunoiden kera. -Ja juomaksi tuli ostettua suosikkijuomaani sitten Cokiksen jälkeen -eli Schweppes'siä. -Kuvan muut ostokset esittelenkin sitten erikseen...
...
  • DVD uutuus: Jack Reacher
  • DVD uutuus: Oblivion
  • DVD uutuus: Masters of the Universe
  • DVD uutuus: Enemies Closer

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...