maanantai 25. kesäkuuta 2007

Batmania uusiks

Vois tosiaan katsoa Batmanin uudestaan ku tuli Tontsan kaa katottua se Batman -Begins siinä ennen juhannusta. On parin kaverin kaa ollu jo pitkään muuten tarkoitus pitää sellaset Batman iltamat, että katottais kaikki Batmanit -Batman -Beginssistä Batman & Robiniin asti. Mutta siitä ei ole oikein koskaan tahtonut tulla mitään ku kaverit on ollu aina niin kiireisiä. -Eikä edes koskaan kunnolla oikein suunniteltukaan, että mille päivälle. Ja nyt ne tuskin edes muistaa enää koko ideaa Batman iltamasta. No, taidampa kattoa ne ittekseni uudestaan, aloittaen tänään ekasta -siis ilmestymisjärjestyksessä ekasta Batmanista.

Kaupasta Grandiosa Classic pizza


Ja toki muutakin tuli ostettua. 4 kpl 1l:n rasvatonta maitoa ja toisenlaisia pakastepizzoja missä oli 2 pizzaa yhdessä paketissa. Nyt sitten pizzaa "valitun" leffan kaa, joka on...
...

Well, coming up next.

Joo, se haastattelu


Ei nyt mennyt aivan putkeen se haastattelu. Ensinnäkin, en tiennyt, että se oli joku kimppahaastattelu -kolme muuta hakijaa minun lisäksi saman aikaisesti. Kaksi tyttöä ja toinen poika (mun lisäks). Tää poika oli selvästi valmistautunut kunnolla. Tiesi mitä vastasi, toisin kuin minä. -Mutta joop. Saa nyt nähdä miten meni. Siel sanottiin, että sit keskiviikkona soitetaan niille "valituille".

...

-You are the chosen one.

Jaksaako näistä enää hehkuttaa?

No kerääntyypä ainakin blogauksia päivälle. -Jeps, elikkäh. Incredible Hulk yhteisööni jälleen saapunut uusi jäsen. Tervetuloa vaan. Vaikka tiedä sit kuinka kauan sekin pysyy yhteisössä. Heti huomenna kuitenki häipyny. Mutta kiva kuitenkin, että yhteisö viel kerää lössiä. Tosin mitkään suuret keskustelut siel ei oo meneillään. Paikoin yks siel kertoo tuorimmat uutiset tulevasta Incredible Hulk leffasta, ja sit meitsi heittää jotain fiksua kommenttia sen uutisiin -ja se siitä sitten.

...

-Mutta kiva et on ylipäänsä lössiä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...