perjantai 14. toukokuuta 2010

Uusin galleriakuva

Uusin oletuskuvani IRC-galleriassa -ja samalla uusin profiilikuva Facebookissa on koulukuvauksen yhteydessä otettu yksinkuva josta ainakin Facebookissa olen saanut jo paljon positiivista palautetta. -Ja kyllähän se ihan hyvä kuva meitistä on -kehtaa pistää näytille.

Arvosteluiden lykkäys

Vai muka kahdet arvostelut pitäisi jaksaa :|...:/...:x...:o...?? -FAT CHANCE -kyllä tänään enää mitään arvosteluita jaksa kirjoitella. -Eli lykkäykseen molemmat arvostelut. -Damn -alkanu laiskotuttamaan blogailu..., mutta arvosteluita on vaan niin tuskaista kirjoittaa kun on kyseessä leffa jonka stoori meni aivan ohitse. Ja sitten varsinkin kun luvassa vielä kaksi sellaista leffaa.

Leffaan tänään: From Paris With Love

Sitä voisi leffaan mennä -ja löytyipä jopa sopiva leffa mentäväksi -nimittäin John Travoltan ja Jonathan Rhys Meyersin tähdittämä toimintatrilleri -From Paris With Love. -Luvassa siis kahdet arvostelut tänään -rästissä olevat Robin Hoodin arvostelut -ja tämän nyt mentävän leffan arvostelut.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...