perjantai 1. joulukuuta 2023

Päivän toinen juoma: Samuel Smith's Organic Cider

Korkkasin myös toisen ostamistani siidereistä ja se oli puolestaan Samuel Smith's Organic Cider. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukseen..., mutta nyt ei tullut tarraa. 

Päivän juoma: Snails Bank Apple Hog

Tänään tuli ostettua ruokajuomaksi kolme eri siideriä joista yksi on tämä Snails Bank Apple Hog siideri mikä tuli juotua ekana. Oli ihan hyvää siideriä - enpä ollut aikaisemmin maistanut. 
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen mistä sain kaksi tarraa joista eka on -"99 Bottles" -tarra jolla pääsin 46. tasolle. 

Toinen tarra on -"Verified Adventure" -tarra jolla pääsin 54  tasolle. 

DVD uutuus: Indiana Jones and the Dial of Destiny

Indiana Jones and the Dial of Destiny 

Filmihullusta rysähti mukaan viides Indiana Jones elokuva ja nyt sitten löytyy kaikki Indy-leffat kokoelmista. Nyt voisin joka tapauksessa korkata ensin tämän uuden ennen kuin lähden tekemään maratonia. Nyt kun kerran omistan kaikki elokuvat niin maratonin kerkiää tehdä milloin vain.
 

Ostoksen esikatselu

Tälläkertaa lähti vain yksi leffa mukaan Filmihullusta. Mutta sen verran kova hankinta että kelpaakin olla ainut. Lisää sitten itse esittelyblogauksessa.

Leffaan tänään (plan B leffa): Thanksgiving

Plan B elokuvana toimii tänään ensi-iltaan tullut kauhupätkä - Thanksgiving. Lisää leffasta sitten MatoApinan blogissa.

HGtBoS&S peruttu

Jees - tulikin suunnitelmiin pieni muutos. Jouduin perumaan leffaanmenon kaverin kanssa kun muistin että oli duunikeikka. Sovittiin sunnuntaille seuraava yritys samaan näytösaikaan mihin tänään piti mennä.

Epäonnekseni myös työkeikka peruuntui..., mutta sain tietää siitä vasta päästyäni -"toimistolle" -jolloin oli jo liian myöhäistä palata vanhaan suunnitelmaan mennä sinne leffaan. Onneksi on plan B joka selviää seuraavassa blogauksessa. 

Leffaan tänään: The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes

Tänään päiväsaikaan menen erään kaverin kanssa katsomaan tätä elokuvaa. En ole vieläkään jaksanut korkata edellisiä leffoja vaikka ne löytyvätkin kaikki DVD:ltä. Korkkaan ne sitten kun olen saanut tämänkin osan kokoelmiini. MatoApinan blogissa sitten lisää elokuvasta.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...