perjantai 11. heinäkuuta 2008

Meet Dave arvostelut

Meet Dave

Ohjaus: Brian Robbins
Pääosissa: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union, Scott Caan, Ed Helms ja Kevin Hart
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Komedia
Ikäsuositus: K-7
Kesto: 90 min
Arvosana: =)


Avaruudesta sinkoutuu jotain, joka rysähtää suoraan pienen tokaluokkalaisen Joshin (Austyn Myers) huoneen ikkunastasisään. -Toisaalle tippuu myös jotain avaruudesta - Vapaudenpatsaan juurelle Liberty Islandiin tippuu eriskummallinen esine, jolla on ihmisen muoto. -Pian kapistus kävelee kuin kuka tahansa ihminen keskellä Manhattania. -Kone ei tunnu vielä tuntevan planeetan sääntöjä ja kävelee päin punaisia tullen yliajetuksi. -Yliajaja on nuori Newyorkilais nainen nimeltä Gina Harris (Banks), joka sattuu olemaan pienen Joshin äiti. -Kapistus tutustuu maan asukkiin Ginaan ja esittäytyy Dave (Murphy) nimisenä. Dave ei olekkaan nimittäin mikä tahansa kapistus vaan se on avaruusalus, jonka kapteeni (Murphy) pistää Davelle sanat suuhun tämän pään sisällä. -Mutta Daven olemisella maassa on tarkoitus -nimittäin pienen Joshin ikkunasta sisään sinkoutunut esine.

Ei ehkä parhaimpia Murphy-leffoja siinä mielessä että Murphy ei ollut hauskimmillaan tässä, mutta kuitenkin (=)) arvoinen tehosteidensa ansiosta. -Ne oli kyllä näkemisen arvoiset ja pelastivat leffan pienoiselta pettymykseltä. -Kyllä kelpaa DVD kokoelmiin muiden Murphyleffojen seuraksi.

DVD uutuus (WTF ??): Dumb and Dumber

Dumb and Dumber

No kerran ku halvalla lähti -samaan hintaan, eli 5,99., siis yhteensä 11,98 The Mask ja tää, niinTODen totta pitää sitten hankkia kokoelmiin. -Tässä vasta hulvaton Carrey-komedia onkin. -Voisikin tässä ottaa tavoitteeksi hankkia kaikki Carreyn parhaimmat, joista puuttuu nyt ne parhaimmat, eli Ace Venturat 1-ja 2. -Mutta tosiaan -WTF, ku on taas tullu osteltua. Slow down.

DVD uutuus (??): The Mask

The Mask

Ja lisää vaan pukkaa DVD uutuuksia -WHAT?? No mikäs siinä kun hyvää löytyy ja halvalla. -Jim Carreyn tähdittämä ja Cameron Diazin debyyttileffa The Mask löytyi Anttilasta halpaan hintaan 5,99., joten kiitos tänne ja heti. -Samalla tuli laajennettua Jim Carrey kokoelmaa. -Onhan mies edelleenkin yksi suosikkinäyttelijöistäni.

3761 kävijää blogissani

No tuo kyllä tulee kasvamaan tuosta ja joutuu sitten taas editoimaan, mutta tuon lukeman sain taltioutua ja aika paljon on jo kerääntynyt. -Tää oli tällänen PAKOllinen huomio -enkä ole muuten aikoihin blogannut montako kävijää, joten senkin takia piti pistää.
...

EDIT. Tilanne on nyt 3766.

DOUBLE EDIT. Tilanne on nyt 3768.

TRIPLE EDIT. Tilanne on nyt 3770.

Kyllä sittenkin leffaan

Kyllä sittenkin voisi tänään mennä leffaan ja tuota Murphyn uusinta sitten katsomaan. -Äidin kanssa puhelimessa sovittiin, että kerkiän kyllä huomennakin tulla katsomaan sopivan matkalaukun ja pakata. -Kerkeehän ne huomennakin näet -ei pakkaamiseen mene nyt koko päivää. -Varsinkin jos on jo kaikki muuten valmiina. -Mulla on puhtaita vaatteita pistettynä sivuun, jotka sitten pakkaan matkalle. Ja kaikki pesuvälineet sun muut -nekin ovat yhdessä paikassa valmiina pakattaviksi tulemista. Ja kaikki matkalle oleelliset, passi, käteinen ja kortit (Master Card ja YNTC) ovat kaikki siinä rahavyössä tallessa.
-Tosiaan, tohon sinisellä rajattuun näytökseen voisi mennä, eli tohon 12:30.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...