lauantai 19. toukokuuta 2007

Cage VHS katselu jatkuu elokuvalla...

...Gone in 60 seconds autohurjastelulla. -Eipä tänään mennäkkään -taas -Onnelaan, kuten eilen taisin sanoa, joten nyt voi sitten hyvin katsoa vielä yhden leffan ennen kuin menee nukkumaan. -Tästä leffasta saisi hyvät typy, mies -ja automuistutukset huomiseksi -paitsi että on minun vuoro pistää huomenna typy, mutta voinhan minä itseäni muistuttaa. -Anyway. -Leffaa vaan pyörimään. -Tuun sit varmaan kesken leffan toivottelemaan hyvät yöt sit jossain vaiheessa. -Menee kuitenkin johonki yhteen asti ku nyt vasta aloittelen.

Godfather part III (1990)


Viimeistä osaa Kummisetä trilogiasta viedään. -Mitäs tässä enempää löpistä. -Pistetään leffan selostukset DVD:n takakannesta vaan tohon seuraavaks ja sitten leffaa pyörimään.

...




Upeat Kummisetä -elokuvat saavat jatkoa Corleonen perheestä kertovan trilogian kolmannessa osassa. Al Pacino jatkaa rooliaan Michael Corleonena. Yli 60- vuotiaan Michaelin viimeisimpänä toiveena on vapauttaa suku koston ja väkivallan kierteestä sekä löytää itselleen sopiva jatkaja. Tulista Vincentiä (Andy Garcia) on ehdotettu mahdolliseksi uudeksi perheenpääksi, mutta hänen kipinöivä äkkipikaisuutensa ei kunnioita Michaelin toivetta rauhasta ja lainkuuliaisuudesta, vaan hän jatkaa perheen veristä perintöä. Ohjaaja Francis Ford Coppolan johdolla Pacino, Garcia, Diane Keaton, Talia Shire, Eli Wallch, Sofia Coppola, Joe Mntegna ja monet muut näyttelijät loistavat tässä odotetussa päätösosassa, jonka teemoja ovat valta, kosto ja rakkaus. Vuonna 1990 elokuva sai seitsemän Oscar-ehdokkuutta, mm. parhaan elokuvan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...