maanantai 9. marraskuuta 2009

DVD uutuudet: The Punisher -ja Punisher -War Zone

Koulun jälkeen tuli poikettua R-Kioskilla katsomassa josko sieltä löytyisi mitään kivaa itselleen -ja kyllä löytyikin. -Ei muuta kuin esittelyyn.
...

The Punisher

Sieltä ärrältä lähti mukaan upea 2 levyn julkaisu Marvel filmatisoinnista -The Punisher..., joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Sattui ekalla katsomalla osoittautumaan pienoiseksi pettymykseksi..., mutta uudelleen hankinnalla on kyllä syynsä -muu kuin upea julkaisu. -Ja se selviää teille heti tässä samaisessa blogauksessa -nimittäin kun pääsin Espoosta takas Helsinkiin..., niin tuli poikettua...
...

...Anttilassa..., josta sitten metsästin käsiini ennen näkemättömän jatko-osan...
...

Punisher -War Zone

Kerran löytyi eka osa upeana julkaisuna -vieläpä LOiSTavaan ostohintaan..., 6,90 -niin olihan sitten tosiaan vielä suunnattava sinne Anttilaan keskustassa ja poimittava mukaan leffan jatko-osa hieman tyyriinpään hintaan..., 15,95. -Mutta toivottavasti se on hintansa väärti -ainakin trailerin perusteella kunnon actionia luvassa.

Ostosten esikatselu

Kahdesta eri liikkeestä tuli tehtyä hienot löydöt..., jotka nyt sitten seuraavaksi esittelen. -Eipä tartte oikein muuta tässä enää sanoa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...