maanantai 14. toukokuuta 2007

Mitenkäs sen matkan kaa

Kelasinpa vaan, että jos meinataan joskus kesällä sinne lähteä -heinäkuussa ehkä, niin eikös melkein pitäisi tehdä jo niitä varauksia -lento, hotelli ja muut tarpeelliset. -Meinaan, et mulla on jo siel säästötilillä jo niin paljon varaa, että vois jo melkein lähteä, mutta mikäs on teidän laita. Eipä olla kummemmin suunniteltu.

Siis voihan jumalllautah :o...:x...:$...:/...:|


Meitsin huoneen tietsikka on sit mennyt nyt ihan kokonaan caput saattannah -joudun siskon koneelta blogailemaan. -Sen käynnistämisessä kestää aina tyyliin puoltuntia ja tänään se ei tahtonut käynnistyä ollenkaan. -Kone kyllä surraa, mutta näyttö on aivan pimea. Eilen vielä pitkän rämppäyksen jalkeen käynnistyi, mutta tänään enää ei niin millään tahtonut toimia vekotin. -Uusi pitäisi melkein hankkia, mutta ei TOD säästötilin rahoilla. -Ne on varattu Nykin matkalle, mikäli ollaan vielä lähdössä sinne. Meitsi ainakin on. -Voisikin tehdä erillisen blogauksen siitä aiheestavielä. -Mutta voihan v|ttu saattanna sen tietsikan kaa. -Ärsyttää.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...