perjantai 31. lokakuuta 2008

DVD uutuus: Family Collection

Sisältää leffat:

Loonet Tunes -Back in Action
Space Jam
Scooby Doo

Anttilasta tuli tehtyä tuollainen ostos. -Tuota Space Jamia olen haaveillut ostavani ja mikäs sen parempi kuin se, ja sen ohessa pari muuta ihan kelvolliselta vaikuttavaa elokuvaa -varsinkin tuo Looney Tunes Back in Action kiinnostaa. Scooby Doo saa nyt kelvata mukaan oheen. Kakkosta en kuitenkaan sen rinnalle ole hankkimassa. -Nyt voisi tuon Looney Tunesin katsoa.

Bankok Dangerous arvostelut

Bankok Dangerous

Ohjaus: Oxide Pang Chun ja Danny Pang
Pääosissa: Nicolas Cage, Shahkrit Yamnarm, Charlie Yeung, Panward Hemmanee ja Nirratisai Kaljaruek
Tuotantovuosi: 2008
Tuotantomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 99 min
Arvosana: :D


Joe (Cage) on palkkamurhaaja joka hoitaa aina neljä murhakeikkaa ja katoaa sitten maisemista odottamaan neljää uutta. Joe saa työmatkan Bankokiin, jossa hän värvää nuoren taskuvarkaan nimeltään Kong (Yamnarm) avustajakseen noutamaan salkun missä on sisällä hänen työtehtävänsä. Aluksi homma sujuu kuin leikki, mutta pian hän paljastuu ja joutuu itse salamurhaajien jahtaamaksi.

Kyllä ansaitsee (:D) hymiön, eli sen parhaimman mahdollisen. -Suurimmat kiitokset menee tietenkin itse pääosan herralle, eli Nicolas Cagelle, joka oli tuttuun tapaan loistava roolissaan. Loppu kiitos taitaakin mennä viihdyttävälle toiminnalle. -Muutama hauska vitsikin mahtui väliin. -Kyllä TOD kuuluu DVD kokoelmiin kun vain ilmestyy.




Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...