torstai 5. marraskuuta 2009

Stay Puft Marshmellow Man säästöpossu

Kuten MatoApinan LOiSTavassa blogissa tuli jo ennakkoon mainostettua päivän makeissa kuvissa -TOD tod ToOoOoD makeissa sellaisissa..., niin eilen tuli ostettua tollanen Ghostbusters leffasta tuttu Stay Puft Marshmellow Man säästöpossu Tennispalatsin matkamuistoliikkeestä samaiseen hintaan kuin MatoApinassa aikaisemmin esittelemäni SpongeBob vastaavanlainen. -Sielä se nyt sitten koreilee Paavo pesusienen vieressä.

DVD uutuus: Vaihtokaupat

Vaihtokaupat

Kolmantena leffana kolme leffaa kympillä laarista lähti -myöskin jo entuudestaan VHS-kokoelmista löytyvä Eddie Murphy komedia -Vaihtokaupat -toisessa pääosassa Dan Aykroyd. -Molempien leffa kokoelma on nyt huikeasti laajentunut -samaten on leffan naistähtösen -Jamie Lee Curtisin leffoja kerääntynyt kiitettävä määrä.

DVD uutuudet: Lara Croft: Tomb Raider -ja LCTR -The Cradle of Life

Lara Croft: Tomb Rider
Lara Croft Tomb Rider -The Cradle of Life

Anttilasta rysähti kolme leffaa kympillä laarista mukaan TOD mainiot tietsikkapelifilmatisoinnit -Lara Croft Tomb Raider elokuvat..., jotka löytyvät myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Sinne päätyi muiden tietsikkapelifilmatisointileffojen pariin.

DVD uutuus: Me, kaksi & Irene

Me, kaksi & Irene

Jim Carrey kokoelmaa tuli laajennettua mainiolla -Farellyn veljesten ohjaamalla komedialla -Me, kaksi & Irene. -Yksi syy ostoon oli korvike aikaisemmin esitetylle leffalle -joku oikeasti hyvä leffa paskan lisäksi. -Tämä hullun hauska komedia löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: Vihollisen keskellä -Kolumbia

Vihollisen keskellä -Kolumbia

Anttilasta lähti mukaan kolmas jatko-osa elokuvalle -Behind Enemy Lines -sopivaan ostohintaan..., 9,95. -Nyt on sitten kaikki kolme kokoelmissa -mikä ei tosin ole mikään hurraamisen aihe -sillä ainoastaan ykkönen on se oikeasti hyvä näistä kolmesta -muiden ollessa täyttä sontaa -ainakin kakkonen. -Tää kolmas ei ollut niin paska mitä odotti..., mutta edelleen kuitenkin huono. -Paremmin panostettua paskaa -toisin kuin B.E.L. 2..., johon ei oltu panostettu juuri lainkaan. -Surkeat halpis tehosteet -ja karseaa näyttelemistä. -Tässä kolkissa oli sentään upeita tehosteita..., mutta karseaa näyttelemistä.

Eilen tuli tosiaan hieman osteltua

Kuten eilisissä ostosten esikatseluissa totesin..., niin tänään sitten eiliset ostokset esittelyyn. -Olisin toki voinut siirtää koko blogailusarjan tälle päivälle..., eli ostosten esikatselun mukaanlukien..., mutta sitten CSI blogaus olisi jäänyt eilen ainoaksi -ja sekään ei olisi ollut mieluinen asia -tylsä yhden blogauksen päivä. -Mieluummin sitten kaksi. -Ja nytpä ainakin tälle päivälle kerääntyy blogauksia kun kaikki kuvan esiteltävät ostokset + sitten tämä. -Joops..., eiköhän siirrytä esittelyihin...??

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...