tiistai 5. elokuuta 2008

The X-Files: I Want to Believe arvostelut

The X-File: I Want to Believe

Ohjaus: Chris Carter
Pääosissa: David Duchovny, Gillian Anderson, Amanda Peet, Billy Connolly, Xzibit ja Mitch Pileggi

Tuotantovuosi: 2008

Tuotantomaa: USA/Canada

Genre: Scifitrilleri

Ikäsuositus: K-15
Kesto: 105 min
Arvosana: :/

FBI tutkii naisagenttinsa katoamista meedionkyvyt omaavan pedofiilipapin (Connelly) avustuksella. -Pappi on näet nähnyt näkyjä kadonneesta agenttinaisesta. FBI pyytää lääkäriksi ryhtynyttä Dana Scullya (Anderson) ottamaan yhteyttä erakoituneeseen Fox Mulderiin (Duchovny). -Hän on nimittäin ainoa, joka pystyisi oikeasti auttamaan tapauksessa. -Siinä leffan juoni pähkinänkuoressa. Toivottavasti en spoilannut mitään. -Arvosteluihin.

Nyt joudun kyllä valitettavasti antamaan leffalle (:/) hymiön. -Pahasti jouduin näet pettymään. Oli kaukana ykkösen LOiSTavuudesta. -Mutta jotenkin osasin odottaa pettymystä ja kuten totesin jo aikaisemmassa blogauksessa X-Filesiin liittyen, kyllä se DVD:lle kaikesta huolimatta on sen ykkösen rinnalle hankittava. -Mutta teattereihin en kyllä suosittele -ja nyt osoitan tämän lähinnä MatoApinan muille jäsenille, että minulta vain DVD:tä lainaamaan.


DVD uutuus: Rush Hour 3

Rush Hour 3

Tää olis melkein pitäny blogata samaan kakkosen kanssa yhdistämällä tän ja kakkosen julisteet paintissa, mutta nyt on liian myöhäistä. Tuli vasta nyt mieleen ja nyt en kyllä jaksa tehdä asialle enää mitään. -Mutta nyt on Rush Hour 3:kin kokoelmissa ja ykkönen pitää katsoa VHS:sältä mikäli haluaa katsoa leffat putkeen. -Mitään odottelua, että se ykkönen tulisi joskus myyntiin ja sitten vasta putki en ala.

DVD uutuus: Rush Hour 2

Rush Hour 2

Eilenkö sanoin, että ostan Rush Hourit vasta kun kaikki kolme löytyy myynnin? -No pa5kanmarjat, nythän ne sitten oli ostettava. Eipä nyt jaksa odotella sitä päivää kun se ykkönen sit joskus ilmaantuu. Kuitenkin tulee joku Rush Hour trilogia boxi eikä ykköstä yksittäisenä. Silloin kyllä v|tuttaisi ja kybällä. -Mutta eipä nyt pilata päivää sillä ajatuksella vaan esitelläänpä seurraavaksi se toinenkin Rush Hour leffa, järjestyksessä kolmas siis.

DVD uutuus: Money Talks

Money Talks

Tämä hauska toimintakomedia löytyy myös VHS kokoelmista, mutta pölyyntymässä jossain pahvilaatikon pohjalla, joten sieltä nyt alkaa tonkimaan mikäli haluaa nähdä uudestaan, ei kiitos. -Mieluummin DVD:nä hyllyssä heti löydettävissä. Ja ihan hauska leffa, että kelpaakin kokoelmiin. -Siis DVD kokoelmiin.

DVD uutuus: Shoot 'Em Up (justhan mä eilen...)

Otsikossa tuo suluissa oleva viittaa osteluni tiheyteen, että justhan mä eilen ostin pari leffaa ja nyt taas pukkaa lisää. -No nyt kun kerran on lisää, niin esitelläänpäs uutuudet. Ekana olisi LOiSTava toimintapätkä nimeltään...
...

Shoot 'Em Up

Aivan upea toimintapätkä. -NonStop tykitystä ja hauskaa läpänheittoa. Niin, ja tietysti seksikkäitä typyjä. Siinä ovat viihdyttävän toimintaleffan ainekset.

X-Filesiä tänään

Tänään voisi mennä katsomaan tuota X-Files leffaa tuohon klo 14:45 menevään aikaan, joka näkyy tuossa kuvassa Tennispalatsi 3 salin ekana näytöksenä. Mitään lippuja varailemaan -tuurilla vaan taas. -Toivottavasti tämä ei osoittaudu täydeksi pettymykseksi. -Olisi kuitenkin kiva saada tämä toveriksi ekalle X-Files elokuvalle DVD kokoelmiin. -Toisaalta floppeja kyllä löytyy jo entuudestaan -joista ei sitten kuitenkaan raaski luopua, joten väliäkö sillä. Sitten vain tarjouksesta halvemmalla eikä heti uutuutena.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...