lauantai 29. syyskuuta 2007

Aachi & Ssipak sepitys ja arvostelu

Juu. Tää ei nyt ole sellanen varsinainen leffa-arvostelu, missä on ohjaajat ja näyttelijät mainittuna, sekä tuotantovuodet ja tuotantomaat. -Tässä nyt vaan lyhyesti sepitän mistä leffassa oli kyse ja sit kehaisen pikkasen.

Joop, eli. -No leffassa oli sen verran käsittämätön juoni, etten saanut siitä tolkkua pätkääkään. Leffan ymmärtämistä ei helpottanut se, että tekstitys oli englanniksi kun leffassa puhuttiin koreaa. -Mutta muuten leffa oli erittäin viihdyttävä ja paikoin jopa hauska. Ollakseen piirretty leffa se oli aika hemmetin väkivaltainen. -Kuvassa olevat siniset "vaippajengiläiset" tappoivat vaan ihmisiä ja sitten oli superkyttä joka tappoi puolestaan niitä. Ja pääosassa kaksi kaverusta, joista toinen ihastuu kuvassa olevaan typykkään. -Leffassa oli Matrixin kaltaisia ammuskelukohtia ja paljon seksivitsejä. -Oli ihan mielenkiintoinen leffakokemus. Hieman erilainen. -Nyt ei tule hymiöasteikkoa.

Lyhytelokuva -"Delivery"

Joops. Ennen sitä itse leffaa tuli tosiaan sellanen hassu lyhytelokuva nimeltä -"Delivery". -Leffassa kuvan papparainen saa kuljetuksessa laatikon kotiinsa. Laatikon sisällä on lipasto. Hyvin erikoinen lipasto sillä kun sinne pistää jotain, niin ulos tippuu se esine jättiläismäisenä. -Esimerkkinä, mies pistää laatikkoon kirsikan ja lähellä olevaan teollisuuskaupunkiin tippuu jättikokoinen kirsikka. -Sitten mies keksii, että hän pienellä rikkalapiolla kaivaa lipastoa ja ulkona jättikokoinen rikkalapio poimii teollisuuskaupungin maasta. Mies asettaa pienentyneen kaupungin kukkatelineeseen ja pistää kuvassa olevan kukan lipastoon, jolloin ulkona seisoo taivaisiin ylettyvä kukka. -Ja siihen elokuva loppuu. -Ihan hauska idea leffalla ja hyvin toteutettu.

Leffassa eilen

Olin leffassa tosiaan eilen katsomassa sitä korealaista animaatioleffaa -mistä sitten enemmän arvosteluissa. Leffan edessä oli yks toinen leffa -sellanen lyhytelokuva, josta juuttua ennen arvosteluita.

Sanoinko "pari uutta DVD:tä" ? -Selitetäänpäs...

Toden totta. Tuli tosiaan ostettua pari uutta DVD:tä ja sillä "parilla" en tarkoittanut Blade 2 -ja Trinityä ainoastaan, vaan tuli myös ostettua taas uusi Cage leffa. Tälläkertaa kyseessä on vanhempi Cage leffa vuodelta 1990 -Wild at Heart -Villi sydän. En ole aikaisemmin nähnyt, mutta olen kuullut kehuja, että pirun hyvä leffa on. -Ja nyt mulla on päällä joku ihme Cage buumi, että sen leffoja on hankittava. Viimeksihän tuli hankittua leffat NEXT ja Ghos Rider. -Huh. Nyt on taas tullu osteltua.

Hmm... -Taasko pari uutta DVD:tä (:whistle:....:D)?

No taas taas. Tälläkertaa tuli Anttilasta poimittua tuplalevykotelo, missä sekä Blade 2, että Blade: Trinity. Ykkönen tosin vielä pitäisi löytää. Mullahan oli Bladetkin VHS leffoina, mutta kuten Varjojen valtakunta, myös ne oli lainassa eräällä kaverilla-tais muuten olla samainen kaveri jolla Varjojen valtakunta. No nekin sitten annoin hänen pitää itsellään samasta syystä kuin Varjojen valtakunnan. -Mutta nyt sit vielä pitää löytää se ykkös Blade leffa jostain.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...