torstai 8. maaliskuuta 2007

Kolmas Cage leffa muistui mieleen, jonka vois hankkia


Ja sehän on uusintafilmatisointi vuoden 1973 kauhuleffasta The Wicker Man. -Vois kasvattaa tuota Cage kokoelmaa. Sithän toi Ghost Riderkin täytyy khyl TOD ostaa ku se tulee. Ja melkein pitäisi harkita Lord of Warin ostamista vaikka se khyl on jo Tontsalla ja voisin lainata sen häneltä. Mutta jos Cage kokoelmaa haluaa kasvattaa, niin sit se on melkein ostettava omaksi.

...

>>>>>>>>>>Paintissa muokkaamaton versio<<<<<<<<<<<

CC eli Cage Collection


Seuraavat DVD hankintani voisivat olla pari Nicolas Cage leffaa, nimittäin The Weatherman ja World Trade Center. Huomasin viime ostoreissullani Anttilassa että Weatherman oli tullut tarjoukseen 7.95 €. Meinasin jopa ostaa sitä silloin samanhintasen Running Scaredin kanssa, mutta ne oli vain jos en löytänyt sieltä Omenia ja Big Mommaa. Ja nehän löytyi. -Totesin itselleni että Weatherman ja Running Scared ovat sit seuraavat hankintani, mutta nyt vain toinen niistä on -Weatherman. Sen ohessa ostan sit Cagen toisen leffan World Trade Centerin. Running Scared jää sit myöhemmäksi ostokerraksi. Ellen sit törsää ihan kunnolla.

Julia Stiles pulassa elokuvassa The Omen


Ja nythän vois alkaa tuota kyseistä leffaa katsomaan. -Kirjoitetaanpa tähän alle vielä leffan juonisepitykset näin ekaksi.

The Omen

Amerikkalainen diblomaatti Robert Thorne (Liev Schreider) vaihtaa oman, kuolleena syntyneen lapsensaorpovauvaan säästääkseen tilanteelta tietämättömän vaimonsa (Julia Stiles) järkytykseltä. Hirvittävä totuus alkaa valjeta Thorneille groteskien murhien ja selkeiden varoitusten myötä: heidän lapsensa on Saatanan poika!

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...