torstai 18. marraskuuta 2010

DVD uutuus: Rent

Rent

Samaisesta kaupasta lähti myös laajennusta musikaalikokoelmiin -Rent niminen musikaali ohjaajalta Chris Columbus -joka on ohjannut mm. elokuvat Home Alone 1-ja 2, Isäni on turbomies ja kaksi ensimmäistä Harry Potter elokuvaa. -Musikaaleissa on nyt yksi huono puoli. Niitä on nyt kerääntynyt liikaa -ja en ole vanhojakaan jaksanut vielä katsoa. -Vain ihan muutaman harvan olen jaksanut katsoa..., mutta katsomatta on vielä monta.

DVD uutuus: Rollerball

Rollerball

Sieltä samasta DVD liikkeestä lähti mukaan myös toimintaa. -Tämä elokuva löytyi muinoin VHS-kokoelmista..., mutta oli sen verran huono että myin sen edelleen heti yhden katsomisen jälkeen. -Nyt voisi antaa leffalle uuden mahdollisuuden DVD-kokoelmissa. -Ja jos nytkin kusahtaa niin nyt ainakin saa jäädä kokoelmiin. -Nyt haluan vain kasvattaa kokoelmaani -ja kokoelmistani löytyy jo entuudestaan huonoksi osoittautuneita -niin eipä enää haittaa uudet.

DVD uutuus: Gothika

Gothika

Samaisesta kaupasta lähti kolmaskin kauhuleffa -myöskin VHS-kokoelmista löytyvä -Gothika. -Hyvä löytö oli sillä en muista leffasta paljoa mitään ja uudelleen katsomisen paikka olisi ihan kohdallaan. -Jotain muistikuvia että ihan kelpo taisi ainakin olla.

DVD uutuus: The Haunting -Paholaistalo

The Haunting -Paholaistalo

Samaisesta kaupasta lähti myös toinen kelpo kauhupätkä -Paholaistalo -joka löytyy myös jo entuudestaan VHS-kokoelmista. -Nyt taitaa muuten olla siten että nytpä omistan elokuvan ohjaajan -Jan de Bontin kaikki ohjaustyöt. -Molemmat Speed elokuvat löytyvät nyt kokoelmista, pyörremyrskyleffa Twister löytyy kokoelmista, Tomb Raider jatko-osa löytyy kokoelmista -ja nyt tämä. -Sitten vielä ohjaajan tuorein leffa -ensi vuonna ilmestyvä Mulan filmatisointi niin sitten ainakin kaikki. -Mutta kaikki tähän asti ilmestyneet löytyvät.

DVD uutuus: Candyman

Candyman

Kallion, karhupuiston DVD-liikkeestä sattui löytymään viimeksi kaverin Halloweenleffailloissa näkemäni kauhuklassikko -Candyman. -Vaikka näkemisestä ei olekkaan kauhean pitkää aikaa niin olihan se omiin kokoelmiin kuitenkin poimittava. -Milloin sitten jaksaa katsoa sen uudestaan -siitä en osaa sanoa..., mutta hyvä olla valmiina kokoelmissa silloin kun mieliikin katsoa joskus uudestaan.

Eiliset ostokset

Nyt voisi esitellä osan eilisistä ostoksista -ja jättää lopun huomiselle. -Elikkä tänään ton kuvan vasemman puoleisen ostokset -ja huomenna noi punaisella rajatut ostokset. -Eipä kait sitten muuta kuin esittelemään.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...