sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Dremcatcherin katson

Minä se jaksan näitä leffoja tuijotella uudestaan ja uudestaan. -No miksikäs muuten niitä ostelisin, jos katsoisin ne vain tyyliin, kerran vuodessa? -Jotkut leffat saatan katsoa jopa yhden kuukauden aikana useampaan otteeseen. -No mitä nyt tähän leffaan -Dreamcatcher -Unensieppaaja, niin ei se ole tullu katottua kuin vain kerran. Siis DVD:ltä, kun ostin sen. Teattereissa tuli nähtyä se viimeksi, ennen uudelleenkatsomista DVD:ltä. Ja nyt siitäkin on nyt taas jonkin aikaa, eli ihan hyvä hetki katsoa uudestaan.

Leffaa vois ruveta katselemaan


No ei ihan tolla kuvan asetelmalla. -Ihan vaan ilman poppareita ja sipsejä. Piti nyt vaan saada joku leffankatselukuva aikaseks ku Googlettamalla ei taaskaan tahtonut löytyä mitään sopivaa ja hauskaa. -Ja enpä edes paljoa jaksanut etsiä. -Joop. Seuraavassa blogauksessa selviää sit mikä leffa.

Vai että rynnimispaikat ennen klo 17:00


No sittenhän säästyin lippujen varaussoitteluilta, sillä mehän tosiaan mennään klo 16:45 näytökseen torstaina Tennispalatsiin :o...:/...:whistle:...:D <--(meitsi vaan paljastelee tarkkoja aikoja ja paikkoja) <--(Voisko porukkaa edes kiinnostaa :ashamed:...:D). -Eli torstaina sit riittää ku menee -kuitenkin ajoissa, jonottamaan lippuja ja sit vaan yrittää mennä mahdollisimman hyville paikoille.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...