tiistai 1. heinäkuuta 2008

Ruokaa, juomaa ja leffaa

Ja nehän kulkevat nimillä Grandiosa Pepperoni, Coca Cola ja Congo. -Mitäs tässä enempiä höpisemään. Eiköhän pistetä uuni lämpiämään pizzaa varten. -Limmparit -niitä on siis kaksi kappaletta, on jo pistetty jääkaappiin kylmenemään. -Leffan otan valmiiksi esille ja.., niin, no eipä sitten oikein muuta. -Moips.

DVD uutuus: Congo

Congo

Tämäkin elokuva löytyy myöskin VHS kokoelmista, mutta piti kans Another 48 Hrs:ssin tavoin poimia DVD kokoelmiin halvalla kun löytyi. -Ja ei tää kuitenkaan mikään huono leffa ole -ihan kelpo actionia ja kiehtovaa jännitystä. -LOiSTava lisä seikkailuhyllyyn.

DVD uutuus: Another 48 Hrs.

Another 48 Hrs.

Tämä löytyy myös VHS leffana, mutta pitihän tämä nyt ykkösen seuraksi kokoelmiin hankkia. -Nyt sitten vain putkeen molemmat. -Sit joskus -ei NYT nyt vaan sit nyt joskus. -Ja Murphy kokoelma senku laajenee.

DVD uutuus: The Villain

The Villain

Tämä tuli jo aikaisemmin löydettyä Helsingin Kalliossa sijaitsevasta Pieni leffapuoti nimisestä kaupasta, mutta nyt vasta sain ostettua sen. Onneksi kiltti myyjäherra pisti sen minulle varaukseen, että se oli minulle sielä odottamassa kun seuraavan kerran on mahdollisuus ja nythän se sitten tuli ostettua. -Valitettavasti ei löytynyt Arskan toista '70-lukuleffaa Hercules in New York. Eiköhän sekin joskus saada kokoelmiin.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...