keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Luulin yhteisöni jo aivan kuolleen, kunnes...

Siis jotain aivan uskomattoman awesomea on käynyt. IRCin Incredible Hulk yhteisööni on saapunut uusi jäsen. -Sanoi vielä oikein etsineensä yhteisöäni ja oli melkein perustamassa omaa saman nimistä kunnes vihdoin löysi yhteisööni. -TODella upeaah. -Nouan niminen kaveri. -God bless him for saving my community from falling down entirely.

I'M BACK

No olipa päivä. -Jesus Christ :x. -Huomen sit taas iltavuoroon, tälläkertaa klo 14-22. -Siis huooooh |O. -Onneksi kerkee aamulla blogata päivän tärkeimmät -music and lyrics, muistutukset ja pilanimen. -Joo-o. Nyt se on sit vaan mentävä nukkumaan ja huomen aamulla sit taas päivän perusblogitukset. -Eipä tässä muuta. -Hyvää yötä ja MO!

(C.S.I. New York)

Kehnot kortit. Kovien panosten korttiringissä huijausta yrittänyt löydetään murhattuna.

...

NOOOOOoooooooooooo!! -Missaan tänään salkkarit sekä tämän ku mulla on iltavuoro töissä klo 15-23. -Pitää pyytää ottaa nauhoitukseen. -Nyt salkkaritkin jäi eilen sellaseen kohtaan, että oikein jännittää. -CSI:NY nyt joka tapauksessa nauhalle.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...