perjantai 21. huhtikuuta 2023

Uusi IRC-galleria oletuskuva

Nappasinpa sitten tollasen selfien Facebookin paria ryhmää varten toivottaakseni hyvät viikonloput niissä ja pistinpä sitten samalla tämän uudeksi oletuskuvaksi IRC-galleriaan. 

Päivän juoma(t): Juhlaolut Bock + Minttushotti

Tuli poikettua yhdellä Kalasataman Muikea muikku ravintolabaarissa missä tuli otettua tollasta Bock juhlaolutta.
Siinä juoma vielä lasissa vieressään minttushotti.
Merkkasin juoman myös Untapped sovellukseen mistä sain -"Never Finnished!" -tarran mikä on 27. laatuaan. 

DVD uutuus: Lumottu

Lumottu

Tämä leffa oli kiva saada kokoelmiin kahdesta syystä: 1) koska se on hyvä ja 2) siitä on tullut jatko-osa mitä nyt sitten odottelemaan että saa senkin hankittua.
 

DVD uutuus: Brining Down the House

Bringing Down the House 

Tämäkin komediaelokuva oli ilo löytää takas kokoelmiin sillä tämänkin olen aikoinaan omistanut VHS leffana. 
 

DVD uutuus: Asuntoloukku

Asuntoloukku

Kaisaniemen kierrätyskeskuksen yksi löytö on tämä aikoinaan VHS leffana omistamani komedia mikä on kyllä varsin tervetullut takas kokoelmiin sillä taisi muistaakseni olla aika hulvaton elokuva.
 

Toisten ostosten esikatselu

Tuli sitten tehtyä muutama löytö lisää tälläkertaa Kaisaniemen kierrätyskeskuksesta. Niistä lisää sitten omissa esittelyblogauksissaan. 

DVD uutuus: Hot Chick

Hot Chick

Tämä leffa oli kiva saada takas kokoelmiin. Tämän olen omistanut aikaisemminkin DVD:nä..., mutta edellinen versio hajosi ja päätyi roskikseen.
 

DVD uutuus: Syytetty

Syytetty

Tämä tuli hankittua puhtaasti pääosanäyttelijöiden takia - Witness Kelly MCGillis ja Uhrilampaat Jodie Foster takaavat varmasti laadukkaan trillerin ja se on näkemättäkin selvä. Hyvin vahva ehdokas illan leffaksi.
 

DVD uutuus: Returner

Returner

Tästä leffasta muistan että villiinnyin täysin nähtyäni trailerin ensimmäistä kertaa. Elokuvan Matrix tyyliset hidastukset tekivät kovan vaikutuksen. Tästä omistin aikoinaan VHS version.
 

DVD uutuus: Operaatio Mars

Operaatio Mars

Tämä leffa ansaitsee uuden mahdollisuuden vaikka muistikuva että hieman petyin elokuvaan nähtyäni sen teattereissa missä viimeksi tuli tämä nähtyä. Kuitenkin hyvä ohjaaja ja hyvät näyttelijät niin en nyt ymmärrä mikä tässä meni aikoinaan vikaan etten tykännyt yhtään. 
 

DVD uutuus: Cradle 2 the Grave

Cradle 2 the Grave

Tämä löytö on merkittävä siinä mielessä että nyt löytyy sitten kaikki tämän elokuvan ohjaajan aikaisemmat elokuvat mitkä ovat Romeo Must Die ja Exit Wounds. Eli ei muuta kuin putkeen joku päivä nämä kolme elokuvaa. 

DVD uutuus: Queen of the Damned

Queen of the Damned 

Kampin Compact Video divarista lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty vampyyrikauhuleffa eli ihan kiva että löytyi kokoelmiin koska ei mitään muistikuvaa elokuvasta ja pääsee sitten katsomaan tämän tuoreeseen muistiin. Katotaan nyt kuitenkin eka mitä muuta lähti mukaan ennen kuin päätetään illan leffa.
 

Ostosten esikatselu

Tuli käytyä tekemässä leffaostoksia vaihteeksi muualla kuin vakkarimestassani Filmihullussa - tuli nimittäin poikettua piakoin lopullisesti ovensa sulkevassa Compact Video leffadivarissa missä tuli tehtyä ihan kivat löydöt. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...