tiistai 3. toukokuuta 2011

DVD uutuus: Peter Pan

Peter Pan

Toinen leffa Anttilan kaksi leffaa kympillä laarista on fantasia seikkailu -Peter Pan -joka voisi olla myöhäisillan leffani tässä ennen nukkumaan menoa. -Varmasti ihan OK leffa..., mutta epäilempä että vetää vertoja Spielbergin -Kapteeni koukku leffalle -jonka muuten rysäytän heti kun osuu näkökenttääni.
...
EDIT. Nyt menikin blogatessa sen verran myöhäiseksi että tuskinpa taidan enää jaksaa mitään leffaa.

DVD uutuus: Hyvät, pahat ja rumat

Hyvät, pahat ja rumat

Pitihän tämä klassikko westerni nyt kokoelmiin saatava -joten Anttilan kaksi leffaa kympillä laarista mukaan vaan. -Tuli aikaisemmin nähtyä tämä leffa Tontsan omistamana versiona. -Oli kuitenkin yllätys hyvä -odotin näet puuduttavaa paskaa -niin kyllähän se on tervetullut omiinkin kokoelmiin.

DVD uutuus: Meteori

Meteori

Katastrofileffahyllyä tuli laajennettua jälleen yhdellä meteori leffalla. -Löytyy jo Deep Impact, Armageddon ja Impact -nyt sitten vielä -mikäs sen parempi nimi meteori leffalle kuin -Meteori. -Kiinnostusta herätti muutama näyttelijä leffassa -sellaiset kuten Ernie Hudson, Christopher Lloyd ja Jason Alexander. -Kelpo näyttelijöitä ainakin -toivottavasti myös leffa on yhtä kelpo.

Ostosten esikatselu

Anttilassa tuli pyrähdettyä ja mukaan lähti kolme eri genren leffaa. -Yksi sci-fi toiminta, yksi western -ja yksi fantasia seikkailu. -Eipä kait muuta kuin esittelemään nämä leffat -jokainen omissa blogauksissaan.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...