lauantai 6. helmikuuta 2010

Vaihtokaupat tuli tehtyä + uusi galleriakuva

Edellä esitelty My Bloody Valentine oli Tontsan hankinta minulle. -Tontsa löysi nimittäin Anttilasta itelleen Saw V upean julkaisun..., mutta ei omistanut vielä nelos Saw leffaa -ja kun minulla sattui olemaan upea Saw Quadriloy julkaisu -Tontsa sitten ehdotti että vaihtaisin sen hänen Saw trilogiaboksiinsa. -Ja toi My Bloody Valentine oli sitten eräänlainen hyvitys siitä että suostuin vaihtokauppihin. -Olis syytä olla TOD upea leffa että on vaihtokauppojen arvoinen -muutoin kyllä pöllin takas rakkaan quadrilogyni. --Sopii muuten hyvin uudeksi galleriakuvaksi tää oheinen kuva.

DVD uutuus: My Bloody Valentine

My Bloody Valentine

Anttilasta lähti myös ennennäkemätöntä kauhua -nimittäin 3D-leffa -My Bloody Valentine. -Tämän leffan takana on pieni syynsä miksi se tuli ostettua..., mutta se on sitten oma tarinansa.

DVD uutuus: Sleepy Hollow

Sleepy Hollow

Anttilasta lähti tosiaan tupla Deppit -sillä mukaan lähti myös toinen kauhupätkä missä herra Depp on mukana -nimittäin Tim Burtonin kauhupätkä -Sleepy Hollow..., joka myöskin löytyy jo entuudestaan VHS-kokoelmista.

DVD uutuus: From Hell

From Hell

Johnny Depp kokoelmaa tuli laajennettua mainiolla kauhupätkällä -From Hell -joka läytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista. -Lisäksi tuli poimittua eräs toinen mainio Depp leffa..., mutta se sitten seuraavaksi esittelyyn.

DVD uutuus: G.I. Joe: The Rise of Cobra

G.I. Joe: The Rise of Cobra

Anttilasta lähti mukaan vauhdikas toimintarymistely -G.I. Joe -joka ei tosin uponnut Tontsaan ja Matskuun..., mutta ihan kelpoa actionia kuitenkin leffassa riitti.

DVD uutuus: Surrogates

Surrogates

R-Kioskilta lähti yks päivä mukaan Bruce Williksen tähdittämä sci-fitrilleri -Surrogates jolle taisin antaa täydet pisteet leffan arvosteluissa. -Ja kuten arvosteluiden lopussa sanoinkin: -"Ehdottomasti ansaitsee paikkansa DVD kokoelmissa" --ja eipä kauaan nokka tuhissut kun se tuli sitten ostettua.

Ostosten esikatselu

R-Kioskilta ja Anttilasta tuli tehtyä löytöjä jotka sitten seuraavaksi sitten vain esittelyyn tässä nyt enempää höpisemättä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...