perjantai 25. heinäkuuta 2008

Dark Knight arvostelut

Dark Knight

Ohjaus: Christopher Nolan
Pääosissa: Christian Bale, Heath Ledger, Michael Caine, Maggie Gyllenhaal, Aaron Eckhart, Gary Oldman ja Morgan Freeman
Tuotantovuosi: 2008
Tuotanomaa: USA
Genre: Toiminta
Ikäsuositus: K-13
Kesto: 152 min
Arvosana: =)


Juonisepitykset jääkööt nyt väliin. Siitä ei saa oikein irti mitään spoilaamatta, joten suoraan vain arvosteluihin.

Aivan ekana haluan nostaa hattua edesmenneelle Heath Ledgerille joka teki uransa vaikuttavimman roolisuorituksen Jokerina. Loput suosion osoitukset menevätkin leffan toimintakohtauksille jotka olivat kyllä viihdyttäviä. -Pientä miinusta antaa muutamat älyttömyydet joita en nyt kuitenkaan paljasta. -En spoilaa nyt mitään -antaa porukan itse nähdä tämä elokuva ja tehdä omat arvostelunsa. (=)) hymiö juuri niiden älyttömyyksien takia -muuten oli kyllä näkemisen arvoinen ja ehdottomasti DVD:lle hankittavan arvoinen.



DVD uutuus: Sweeney Todd -The Demon Barber of Fleet Street

Sweeney Todd -The Demon Barber of Fleet Street

DVD uutuuksia senku puskee lisää ja lisää. -Nyt hyllyjä koristaa Tim Burtonin ohjaama, Johnny Deppin tähdittämä musikaalijännäri Sweeney Todd -Fleet Streetin paholaisparturi. -Tota piti harkita teattereihin mentäväksi, mutta ei koskaan tullut sit mentyä. -Mutta sitä parempi sitten hankkia DVD:lle näkemätön leffa. -Tuskinpa tulen pettymään sillä leffassa on paljon tekijöitä jotka tekevät leffasta takuuvarmasti hyvän. -Ohjaaja Tim Burton, pääosan Johnny Depp ja ikäraja k-18.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...