keskiviikko 26. maaliskuuta 2008

Tulipa tuossa kerran piirreltyä

Netti oli juuri kaatunut tuolloin, kun piirsin tämän kuvan joskus pari viikkoa sitten. Nyt sitten vihdoinkin pääsen pistämään sen esille ja näytille blogiin. -Kunhan muuten vain hiostin taitojani paintissa ja piirsin tollaset ukkelit ja nimesin sitten kuvan nimellä "vorot", sillä ukkelit selvästi näyttävät hieman voroilta. -Kaikkea sitä saakin aikaan netin kusahdellessa.

MAD #488

Taas on aika esitellä Mad lehden uusin numero, josta edellinen numero tuli tänään ostettua Stockmannilta -kiitos TV/leffasatiirien (Heroes ja American Gangster). -Tämä uusin numero näyttää ainakin kansilehden perusteella hauskalta. -Minä kun olen se MatoApinan "apina" ja innokas piirtämään, niin kansikuvahan on selvä merkki tulevaisuuden ammatistani. -Muutan Ameriikoihin ja liityn Mad lehden toimitukseen uutena piirtäjänä.

Yippee-ki-yay!! -Se toimii =)...B)...

Kämppis pisti galleriaan onnittelua (synttäri) ja hyvää uutista. Nettiyhteys on auennut ja minun netti toimii moitteitta. Harmi vain kämppiksen koneessa on jotain asetushäiriöitä. -Mutta eiku kotona vaan koneen ääreen -FUCK YEAH B)!!

CSI palaa ruutuun uusin jaksoin =)...

(C.S.I.)

Elävä legenda. Vuosia kateissa olleen gangsteripomon järvestä nostetusta autosta löytyneet hiljattain murhattujen ihmisten valokuvat panevat Grissomin tiimin mietteliääksi. Vierailevina tähtinä Roger Daltrey ja Wallace Langham.- 7. tuotantokauden uudet jaksot alkavat.
...
Karsean ulkoasun vuoksi jätän kausi ja jakso merkinnät väliin, mutta mitä kauteen tulee -kyseessä on 7. tuotantokauden jaksoja luvassa, eli vielä on kaksi boxia Vegasin tiimiä hankkimatta ennen kuin pääsen siirtymään Miamiin. Mutta TOD LOiSTavaa että vihdoinkin tulee taas hyvään katseluaikaan -klo 21:00. Pääsee taas katsomaan suosikki sarjaa telkusta, kunnes sitten boxi ilmestyy hyllykköön.

Synttärilahjaksi Nokian 3500 classic

Kenelläkäs on tänään synttärit B)...:whistle:...:saint:...=)...;)..? -Joo, no mitä lahjoihin -yksi vain saatiin, mutta sitäkin hienompi, nimittäin Nokian 3500 classic kamerakännykkä -FUCK YEAH B)!! Nyt pääsen sit ottamaan kuvia taas pitkästä aikaan. -Paitsi yksi haittapuoli on, että kuvia ei kuulemma saa siirettyä koneelle, mutta saa printattua paperille, jota en aivan ymmärrä miten se on mahdollista, kun eikös koneen kautta ne kuvat printata. -No nyt on ainakin Nycki matkaa varten kamera. Muistikortilla tilaa peräti 2000 kuvalle, joten eiköhän tule räpsittyä.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...