torstai 18. joulukuuta 2008

Kahta lahjaa vaille ostettu kaikki..

Viälä on ostamatta isälle ja äidille lahjat, sitten on lahjaostokset tehty. -Tänään tuli ostettua lahjat isoveikalle, pikkusiskolle ja kämppikselle. -Lisäksi pienet lisukkeet exän lahjaan. -Joops, että sellasta.

DVD uutuus: Journey to the Center of the Earth 3D

Journey to the Center of the Earth 3D

Samalta reissulta tuli tehtyä toinen upea löytö, nimittäin seikkailuelokuva -Matkalla maan keskipisteeseen, joka sisältää 2 levyä; 2D version ykköslevyllä ja 3D version kakkoslevyllä. -Lisäksi leffan mukana tuli kaksi kappaletta 3D-laseja. -Vähän erikoisempi tapa katsoa kotona leffaa.

DVD uutuus: A.I. -Artificial Intelligence

A.I. -Artificial Intelligence

Jouluostoksilla Stockmannissa tuli poimittua myös jotain itselleni ja sieltähän sattui löytymään upea 2. levyn julkaisu Stephen Spielbergin A.I. -Tekoäly elokuvasta, joten kiitti sinne vain scifikokoelmiin. -Ja Stephen Spielberg kokoelmiin -miehen ohjaustöitä on nyt kasaantunut huikea määrä eripuolille leffahyllyä, mm. sotaelokuviin, seikkailuelokuviin ja Scifielokuviin. -Draamahyllystäkin löytyy muutama. Herra kuuluukin yksiin suosikki ohjaajiini.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...