keskiviikko 3. lokakuuta 2007

DVD uutuus Nro 3

Pari edellistä oli tarjousleffoja, mutta tämän ostin uutuutena ku ei sit millään malttanut olla ostamatta. -Kyseessä on vertatihkuvan The Hills have Eyes vielä vertatihkuvampi jatko-osa The Hills Have Eyes 2. Hassua muuten, että myös alkuperäisellä vuoden 1977 Hills have Eyes leffalla on jatko-osa vuodelta 1984 -ja tämä uusintafilmatisoinnin jatko-osa ei liity mitenkään alkuperäisen elokuvan jatko-osaan, vaan on ihan oma leffansa. Alkuperäisen Hills have Eyes jatko-osassa tarina oli, että moottoripyöräkisaan matkaavat nuoret juuttuvat keskelle aavikkoa ja joutuvat mutanttikannibaalien uhreiksi. Tässä uudessa on ihan eri stoori. -Mutta toisaalta, mikäs siinä?

DVD uutuus Nro 2

Seuraava ostos on myöskin teattereissa nähty -erittäin mainio kauhupätkä -Silent Hill. Tämä tuli katsottua eilen. -Hmm. Mitäs muuta tästä vielä sepittäisi? -Vai pitääkö sitä jo siirtyä esittelemään seuraavaa ja viimeistä leffaostosta? -Juups. Siirrytään vaan.

Eli edellispäivänä tuli ostettua myös...

DVD uutuus Nro 1

Edellispäivänä tuli taas -siis TAAS -muutama uusi DVD leffa. Nyt tuli hankittua sarja hyviä kauhuleffoja. Ekaksi niistä esittelen Kate Hudsonin tähdittämän voo-doo kauhuleffan -Skeleton Key. Aika yllättävää nähdä Hudson kauhuleffassa kun on niin monasti nähnyt sen romanttisissa komedioissa. -Viimeksi teattereissa tuli tämä nähtyä joten aikaa on viime kerrasta. Mutta sen muistan, että ihan jännä kyllä oli.

Sitten seuraavaan ostokseen...

(C.S.I.)

Jälkipyykki. Greggin piina jatkuu oikeudessa. Grissom saa lahjaksi rikospaikan pienoismallin tutkiessaan vanhan naisen murhaa.
...
"Jälkipyykki" -jakson nimi? Oliko tuo merkki, että minun pitää huomenna blogata otsikolla "Eilisen C.S.I.:n jälkipyykki"? -No ei.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...