perjantai 27. huhtikuuta 2007

Rocky Balboa (2006)


Rocky Balboa

30 vuotta ensimmäisen eräkellon kumahduksen jälkeen Rocky Balboa vetää hanskat nyrkkeihinsä vielä viimeisen kerran...

ja tarjoilee "taystyrmäyksen" (US Weekly!) Uskottavalla ja koskettavalla tarinalla aseistettu Sylvester Stallone "tuo nyrkkeilykehään mestarin" (Rolling Stone): elokuva on "voimakas lopetus yhdelle elokuvahistorian suurimmista ikoneista" (Richard Roeper, Chicago Sun-Times)!

Lopetettuaan uransa, Rocky Balboa muistelee huippuhetkiään paikallisten kanssa Philadelphilaisravintolassaan nimeltä Adrian's. Hiljaiselo häiriintyy yllättäen, kun hallitseva mestari (Antonio Tarver) haastaa "ikälopun" italian orin rinkiin hävittyään Rockylle tietokoneen simuloimassa ottelussa: Ilman taustatukea, Rocky tekee uskomattoman vedon ja ottaa elämänsä kovimman haasteen vastaan -rääkäten itsensä henkihieveriin valmistautuessaan viimeiseen koitokseensa.



Vihdoinkin kaikki kuusi Rockya =)...B) -F*CK YEAH

Noniin. -Nyt on kaikki kuusi Rocky leffaa koossa kun tuli hankittua tänään Rocky Balboa Kampin Anttilasta. -Tänään vois ton katsoa. Joskus pitää sit tehdä Rocky putki ja kaikki kuusi yhtenä päivänä.

...

-En sit tiedä, viedäkkö sitä huomen Matskun megoihin ku Tontsa on sen jo nähny ja tuskin jaksaa ihan heti nähdä uudestaan -toisin ku minä -ja kolmisteenhan kuulu leffoja katsella. -Ellei sit Tontsa blogaile jotain sillävälin ku minä ja Matsku katotaan sitä, mutta tuskinpa. On se nyt kiva katsoa kolmisteen joku. Voin sit lainata Matskulle Balboan. -Siis niin, jos mä tänään sen katson, mä vien sen sit huomen Matskulle lainaks sen muiden lainaleffojen kanssa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...