perjantai 20. maaliskuuta 2009

DVD uutuus: King Arthur (DVD Art Collection)

Juu, eipä tullut sitten leffaan mentyä, mutta sen sijaan tuli käytyä Anttilassa ja tuli tehtyä upea ostos, nimittäin...

King Arthur (DVD Art Collection)

Tosiaan Anttilassa tuli sitten käytyä ja sieltä lähti mukaan upea King Arthur taulu ja Director's Cut DVD. -Leffa koreilemaan kokoelmiin ja taulu koreilemaan seinälle. -Pitänee kans hankkia samasta sarjasta elokuva Con Air. -Harmi, että sarjan muut leffat -Pearl Harbor ja Purppura virrat löytyvät jo kokoelmista. Olis ny kaikkien leffojen taulut upeat seinällä. -King Arthur löytyy muuten jo entuudestaan VHS versiona, mutta tämä onkin pidennetty -raaempi versio, siilä muistaakseni alkuperäinen versio oli vain K-11, mutta tämä Director's Cut on K-15. -Upeaa.




No eipä sitten tullut leffaanmenosta mitään..

No enpä sitten mennytkään leffaan kun piti lähteä sattumanvaraisesti liikenteeseen katsomatta ollenkaan mihin aikaan leffa edes menee -ja huomata sitten paikalla, että seuraava näytös menee vasta monien tuntien päästä ja liian myöhään -sen sopivan näytöksen ollessa jo alkanut aikoja sitten. Eli jatkossa ehkä kattoo sen ajan ennen kuin lähtee liikenteeseen. -Mutta ei sentään aivan turha reissu tullut. -Se selvinnee seuraavassa blogauksessa.

Pride & Glory leffaa vois harkita... -Sittenkin..

Taisin tästä leffasta sanoa että säästän sen DVD:lle, mutta se on tällähetkellä kiinnostavin leffa mitä menee teattereissa -mitä nyt tuli ohjelmistosta katsottua mitä sielä menee. -Toki onhan mulle suositeltu jotain leffoja, mutta minulla on kyllä pienet ennakkoluulot niitä kyseisiä leffoja kohtaan. -Ite saattaisin sen kokea pahana pettymyksenä ja sarjalipun haaskauksena, joten mieluummin jätän väliin. -Mutta siis Pride & Glory, jonka jostain syystä onnistun aina kirjoittamaan google hakuun Bride & Glory -olisi siis tämän illan leffa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...