perjantai 6. kesäkuuta 2008

DVD uutuudet: Bruce / Evan Almighty

Bruce / Evan Almighty

Tänään tuli Anttilasta poimittua mukaan molemmat leffat -Bruce taivaanlahja että Evan taivaanlahja. -Näin viikonlopun kunniaksi kun eka työviikko on nyt takana. -Tässä olivatkin kaikki DVD uutuudet. Aika läjä taas vaihteeksi.

DVD uutuus: Be Cool

Be Cool

Tämä leffa löytyi yllätys paikasta. Masalasta, K-Marketista kauppareissulla hintaan 6,99. -No olihan se PAkKO sitten ostaa, varsinkin kun oli vielä 2. levyn julkaisu. -Eikös Matskultakin löydy tämä kokoelmistaan? -Taisi löytyä, mutta Tontsalta taas ei muistaakseni. -Joten eiköhän listaa varten myös Tontsalle tämä mainio -kerrassaan erinomaisen hyvä pätkä.

DVD uutuus: AVPR: Aliens vs Predator -Requiem

AVPR: Aliens vs Predator -Requiem

No nyt on kokoelma täydellinen. -Kaikki neljä Alien leffaa, molemmat Predatorit sekä molemmat Alien vs Predator leffat. -Nyt sitten putki päälle aloittaen eka kaikista Alien-leffoista, siirtyen Predatoreihin, päättäen putken upeisiin yhdistelmäleffoihin. -No ehkä ei ihan sellaista putkea, mutta ainakin molemmat AVP:t voisi joskus putkeen katsoa. -Tästä jatko-osasta mainittakoon vielä, että on muuten upea 2. levyn julkaisu.

DVD uutuus: E.T. -The Extra Terrestrial

E.T. -The Extra Terrestrial

Vihdoin ja viimein se tuli hankittua -Steven Spielbergin E.T. -The Extra Terrestrial. -Klassikkojen klassikko enkä ikinä vielä nähnyt. -Jo on kumma. Mutta nyt se on mahdollista nähdä oikein jopa suomeksi puhuttuna. -Mutta onneksi on se originaali vaihtoehto mukana. -Muutoin olisi kyllä jäänyt leffa ostamatta.

DVD uutuus: Dreamgirls

Dreamgirls

Eddie Murphy nähdään myös Oscarehdokas sivuosassaan elokuvassa Dreamgirls, joka myös pääsi mukaan matkaan. -Suosin kuitenkin Murphyn komedioita, mutta Murphy-kokoelmiin kyllä kelpaa.

DVD uutuus: Eddie Murphy Raw

Eddie Murphy Raw

Viime sunnuntaina tuli Anttilasta poimittua monenmoista leffaa mukaan, mm. tämä Eddie Murphy-pätkä. Mainio lisä Murphy-kokoelmaani. -Sinne tuli myös eräs toinen tulokas, mutta siitä oma blogauksensa.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...