tiistai 5. helmikuuta 2013

Ostosten esikatselu

 Huh-huh -nyt on taas esiteltävää. -Ylimmässä kuvassa on eiliset ostokset -joita en jaksanut eilen esitellä kun meni liikenteessä niin myöhään ja kotiin päästyäni halusin jo ennemmin kattoa yhden ostamistani leffoista kuin blogata niistä.
 Tänäänkin tuli sitten hieman osteltua. -Tollanen pino tuli tehtyä. -Noista muista sitten erikseen omissa blogauksissaan..., mutta tuosta lehdestä oikeassa yläkulmassa voin sanoa jotain jo tässä. -Eli uusin Mad-lehti tuli ostettua ja oli sen arvoinenkin -sillä numero sisältää hauskan -The Dark Knight Rises -parodian.
Postissakin tuli tänään jotain kivaa ja siitä kerkesinkin mainita jotain MatoApinan blogissa. -Mutta en mitään olennaista vaan siitä kuullaan sitten lisää täällä omassa blogissani erillisessä blogauksessa. -Mutta vasta huomenna. -Tänään jaksaminen riitti vain tähän esikatselu blogaukseen. -Tämän jälkeen haluan kyllä kattoa jonkun noista leffoista. -Sen minkä tuli katsottua -selviää sitten huomisissa esittelyissä.

C.S.I.: Miami

Mitäs illan CSI Miamissa olisi tänään luvassa...?
...
Äitikulta. Perheenäiti tapetaan 20-vuotishääpäiväjuhlien päätteeksi. Kulissien takana kaikki ei olekaan niin onnellista kuin miltä näyttää. Delko jatkaa todistevarkauden selvittämistä kohtalokkain seurauksin. Amerikkalainen poliisisarja rikospaikkatutkijoista.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...