keskiviikko 16. tammikuuta 2013

DVD uutuus: Kiina-ilmiö

Kiina-ilmiö

Lisäksi Anttilasta lähti vielä tämä myöskin edellisten tavoin ennennäkemätön trillerielokuva -Kiina-ilmiö..., mutta tällä nyt ei ole mitään mahiksia illan leffaksi -joten joku muu päivä sitten.

DVD uutuus: Gone Baby Gone

Gone Baby Gone

Anttilasta lähti eilen myös tämmöinen leffa joka myöskin on ennennäkemätön. -Täähän tuli hiljattain telkkarista ja itse asiassa sen takia tuli tää ostettua. -Vanhemmat nimittäin olivat kattoneet tämän ja ylistivät minulle sitä suuresti -joten onhan minun omistettava vanhempieni suosima jännityselokuva.

DVD uutuus: The Debt

The Debt

Anttilasta lähti eilen myös tämä ennennäkemätön jännityselokuva -The Debt -joten sen puolesta tämän kuuluisi olla illan leffa..., mutta kun tarkoitus olisi kattoa leffa kämppiksen kanssa mättöruokien kera -niin epäilenpä että innostaa mättöleffaksi tämä pätkä.

DVD uutuus: The Happening

The Happening

Anttilasta lähti eilen myös tämä viimeksi teattereissa näkemäni trilleri -The Happening. -Tässähän olisi siis ainesta illan leffaksi. -Kattoo nyt kuitenkin mitä muuta lähti vielä mukaan eiliseltä Anttila reissulta.

DVD uutuus: Suljettu saari

Suljettu saari

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä jo kahdestikin nähty jännitysfilmi -Suljettu saari. -Yhden kerran teattereissa ja sitten uudestaan Tontsan omistamalta Blu-ray julkaisulta. -Siitäkin on tosin aikaa -joten oman DVD version korkkaaminen saattaa tapahtua hyvinkin lähi aikoina.

Ostosten esikatselu

Kuvassa on eilisiä ostoksia sekä tämän päiväisiä. -Eiliset esittelen erikseen omissa blogauksissaan -ja ne tän päiväset voin mainita tässä. -Eli tänään tuli S-Marketista poimittua illan ruoaksi tollanen mehevä porsaan suolapala ja sen rinnalle perunasalaatti. -Jälkiruoaksi perinteinen suklaavanukas. -Eipä sitten muuta kuin esittelemään kuvan muut ostokset.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä olisi luvassa...?
...
Sadunomainen rikos. Sadunomainen rikos. Las Vegasissa tapahtuu kaksi hääryöstöä, joissa sekä uhrit että saaliit ovat poikkeuksellisia. Äärimmäisen taitavat rikolliset saavat rikostutkijat hämilleen. Amerikkalainen poliisisarja.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...