sunnuntai 13. toukokuuta 2007

NEXT arvostelut

NEXT

Ohjaus: Lee Tamahori
Pääosissa: Nicolas Cage, Julianne Moore, Jessica Biel, Thomas Kretschmann ja Peter Falk
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Scifitrilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 96 min

Chris Johnsonilla (Cage) on erikoinen kyky: hän pystyy näkemään pari minuuttia tulevaisuuteen, mutta vain omaansa. FBI:n agentti Callie Ferris (Moore) kiinnostuu Chrisin taidoista ja haluaa hänen käyttävän niitä täydellisen tuhon estämiseen. -Terroristit ovat nimittäin salakuljettaneet ydinpommin Yhdysvaltoihin -Los Angelesiin ja pommi voi räjähtää minä hetkenä hyvänsä tappaen lukuisia viattomia. -Ainoa tapa Chrisin nähdä pidemmälle tulevaisuuteen on tyttö nimeltä Liz (Biel), jonka Chris kohtaa syrjäisessä kuppilassa ikään kuin kohtalon saattelemana. -Pommijahti voi alkaa.
...
Välillä hieman Matrixta muistuttava scifirymistely -Cage väistelee luoteja kuin Matrixin Mr. Smith agentti ikään ja pahiksen nimi on -hmm -Mr. Smit -on hieman tylsähkö välillä, mutta toimintakohtaukset ovat sen verran vaikuttavia, että leffa yltää juuri ja juuri DVD hankinta tasolle. -Kyllä kelpaa Cage kokoelmiin lisukkeeksi. -Odotan innolla.
...

:):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Mitä tekisi 10 eurolla?


No esim. vois mennä leffaan tai jotain. -Sinne tuli nyt viimeks ensi-iltaan joku brittiläinen K-18 kauhukomedia. -Kuulemma aikamoinen mättöleffa mitä nyt on saanut lehdistä lukea. -Tai sit vois toki myös katsoa Anttilan ale-laareista jotain hyviä leffoja. -Tais siel muistaakseni olla muutama ihan kelpo ostettava. -Nyt pitää sit vaan päättää et kumpaa -leffaan vai pari uutta DVD:tä.
...

:|...*THINK*...*THINK*...*THINK*...|O...Ööh. -Nyt on mietitty pää puhki ja tultu siihen tulokseen, että pari uutta DVD:tä se on.

MM-lätkä tulosveikkaus by Hulk

Viisuissa ei nyt tullut voittoa :'(, mutta vielä on mahikset saada edes MM-kultaa illan matsista Kanadaa vastaan. -Meitsin tulosveikkaus on -Suomelle voitto 4-2.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...