keskiviikko 15. marraskuuta 2023

Uusi kännykän taustakuva

Pistinpä kännykkäni taustakuvan vaihtoon kun sattui löytymään tollanen aika nätti Ghostbusters: Frozen Empire juliste joka istui juuri täydellisesti taustakuvaksi. Nyt näyttää jopa niin hyvältä että taidan tämän pitää tämän vuoden loppuun asti. 

Salatut elämät

Jakso 4495: Cha cha, Kristian.

Susu-hahmo kuulee jälleen tuttuja ääniä.

Blu-Ray uutuus: Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue

Filmihullusta lähti mukaan tämä kolmas elokuva Bruce Willisin tähdittämää toimintaleffaa. Nyt näistäkin sitten löytyy kaikki kolme osaa. En ole kahta edellistäkään vielä katsonut koska on puuttunut tämä kolmas elokuva.
 

DVD uutuus: The Equalizer 3

The Equalizer 3

Filmihullusta lähti mukaan tämä viimeksi teattereissa nähty toimintapläjäys. Ja nyt sitten löytyy kaikki kolme elokuvaa kokoelmista. Ei muuta kuin putkeen kaikkia kolmea joku kerta. 
 

DVD uutuus: The Heat

The Heat

Rose Bud kaupasta kävin poimimassa takas kokoelmiin tämän elokuvan. Tämä tosiaan löytyi aikoinaan jo kokoelmista..., mutta meni lainaan enkä koskaan saanut sitä takas. Nyt en kyllä uudestaan lainaa tätä yhtään kenelkekkään.
 

Ostosten esikatselu

Nyt tuli tehtyä löydöt kahdesta eri paikasta: -toinen Rose Budista ja toinen Filmihullusta. Löydöistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...