keskiviikko 27. lokakuuta 2010

DVD uutuus: Avatar

Avatar

Taas tuli asioitua R-Kioskilla ja tälläkertaa mukaan tarttui James Cameronin kerrasaan fantastisen upea fantasia-seikkailu -Avatar. -Kyllä se fantasialeffahyllyyn meni vaikka aluksi olin sitä mieltä että eikös se melkein sci-fileffahyllyyn kuulu. -Mutta nyt ainakin sentään kuuluu kokoelmiin mikä on ihan hell yeah.

DVD uutuus: Hyökkäys poliisiasemalle 13


Hyökkäys poliisiasemalle 13

Kolmas Anttilan kolme leffaa kympillä laarista mukaan lähtenyt elokuva löytyy myös entuudestaan VHS-kokoelmista..., mutta sen verran hyvä että oli ilman pienimpiäkään epäröintejä poimittava se mukaan. -Sinne meni poliisileffahyllyyn jolle tuli raivattua tuossa yksi päivä uusi tila.

DVD uutuus: The Four Feathers

The Four Feathers

Toinen Anttilan kolme leffaa kympillä laarista mukaan lähtenyt leffa on myös VHS-kokoelmista löytyvä upea seikkailuelokuva..., pääosissa edesmennyt näyttelijä -Heath Ledger, Wes Bentley ja Kate Hudson. -Sieltä löysi paikkansa seikkailuhyllyssä.

DVD uutuus: Nouseva aurinko

Nouseva aurinko

Anttilaan tuli eksyttyä ja sieltä lähti mukaan kolme leffaa kympillä laarista mm. tämä näkemätön trilleri..., pääosissa -Sean Connery ja Wesley Snipes. -Sinne meni trillerihyllyn täytteeksi. -Mitäs muita lähti mukaan -kerran oli puhe kolme leffaa kympillä hyllystä...?

DVD uutuus: Leijonakuningas

Leijonakuningas

Yliskylän R-Kioskilla bussilipun lataus käynnillä tuli tehtyä varsinäinen bongaus. -Leijonakuninkaan 2 levyn juhlajulkaisu hintaan 5,95. -Olihan se saman tien sitten rysäytettävä ilman pienintäkään epäröintiä. -Nyt on tämä mainio lapsuuden klassikko animaatiokokoelmissa. -Tämä TOD LOiSTavuus on myös VHS versiona jossain vanhempien kämpillä. -Tai ainakin pitäisi olla -elleivät sitten ole myyneet pihakirppiksellä.

Ostosten esikatselu

Lauantaisiin Halloweenpippaloihin tuli hankittua mässyt..., mm. toinen noista sipsi Party Packeista otan sinne mukaan -ja pari noista suklaa & joku toinen maku pusseista voisi myös ottaa. -Minkä niistä sitten syödä kotona leffan ääressä -en tiedä. -Sitten tuli totta kai tehtyä niitä erikseen esiteltäviä ostoksia. -Nyt tuli tehtyä niin paljon että voipi olla että kahtena eri päivinä puolet ja puolet. -Nuo oikean reunan ostokset voisi säästää huomiseksi.

Päivän toinen juoma: Fizz Original Dry Cider

Sunnuntaisaunat taas porukoilla ja otinpa saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovellukse...