keskiviikko 16. tammikuuta 2013

DVD uutuus: Kiina-ilmiö

Kiina-ilmiö

Lisäksi Anttilasta lähti vielä tämä myöskin edellisten tavoin ennennäkemätön trillerielokuva -Kiina-ilmiö..., mutta tällä nyt ei ole mitään mahiksia illan leffaksi -joten joku muu päivä sitten.

DVD uutuus: Gone Baby Gone

Gone Baby Gone

Anttilasta lähti eilen myös tämmöinen leffa joka myöskin on ennennäkemätön. -Täähän tuli hiljattain telkkarista ja itse asiassa sen takia tuli tää ostettua. -Vanhemmat nimittäin olivat kattoneet tämän ja ylistivät minulle sitä suuresti -joten onhan minun omistettava vanhempieni suosima jännityselokuva.

DVD uutuus: The Debt

The Debt

Anttilasta lähti eilen myös tämä ennennäkemätön jännityselokuva -The Debt -joten sen puolesta tämän kuuluisi olla illan leffa..., mutta kun tarkoitus olisi kattoa leffa kämppiksen kanssa mättöruokien kera -niin epäilenpä että innostaa mättöleffaksi tämä pätkä.

DVD uutuus: The Happening

The Happening

Anttilasta lähti eilen myös tämä viimeksi teattereissa näkemäni trilleri -The Happening. -Tässähän olisi siis ainesta illan leffaksi. -Kattoo nyt kuitenkin mitä muuta lähti vielä mukaan eiliseltä Anttila reissulta.

DVD uutuus: Suljettu saari

Suljettu saari

Anttilasta lähti eilen mukaan tämä jo kahdestikin nähty jännitysfilmi -Suljettu saari. -Yhden kerran teattereissa ja sitten uudestaan Tontsan omistamalta Blu-ray julkaisulta. -Siitäkin on tosin aikaa -joten oman DVD version korkkaaminen saattaa tapahtua hyvinkin lähi aikoina.

Ostosten esikatselu

Kuvassa on eilisiä ostoksia sekä tämän päiväisiä. -Eiliset esittelen erikseen omissa blogauksissaan -ja ne tän päiväset voin mainita tässä. -Eli tänään tuli S-Marketista poimittua illan ruoaksi tollanen mehevä porsaan suolapala ja sen rinnalle perunasalaatti. -Jälkiruoaksi perinteinen suklaavanukas. -Eipä sitten muuta kuin esittelemään kuvan muut ostokset.

C.S.I.

Mitäs illan CSI:ssä olisi luvassa...?
...
Sadunomainen rikos. Sadunomainen rikos. Las Vegasissa tapahtuu kaksi hääryöstöä, joissa sekä uhrit että saaliit ovat poikkeuksellisia. Äärimmäisen taitavat rikolliset saavat rikostutkijat hämilleen. Amerikkalainen poliisisarja.

Päivän juoma: Karlens Extra Dry Apple

Oli taas perinteiset sunnuntaisaunat porukoilla ja saunajuomaksi otin tollasen Karlens Extra Dry Apple siiderin.  Merkkasin juoman sinne Unt...