maanantai 2. syyskuuta 2024

DVD uutuus: Tali-ihantala 1944

Tali-ihantala 1944

Vaikka en ole kotimaisten elokuvien ystävä noin muuten niin sotaelokuvat Suomalaiset kyllä osaa tehdä. Ja tämä kelpaa kokoelmiin myös nätin 2. levyn julkaisun ansiosta. 
 

DVD uutuus: Slummien miljonääri

Slummien miljonääri 

Tämän sentään olen nähnyt näistä tänään löytämistäni elokuvista. Enpä vaan muista elokuvasta muuta kuin että pääosanäyttelijä sukelsi p#skaan piiloutuakseen.
 

DVD uutuus: Geishan muistelmat

Geishan muistelmat

Kiireellisemmän menoni toimipisteeltä lähti mukaan tämä näkemätön draamaelokuva. Voisi viikonlopun aikana yrittää katsoa tämän. 
 

DVD uutuus: Saiturin joulu

Saiturin joulu

Kiireellisemmän menoni toimipisteeltä lähti mukaan myös tämä näkemätön joululeffa. Tarina on kyllä tuttu..., mutta tätä versiota tarinasta en ole vielä nähnyt. Säästän tämän joulukuulle. 
 

DVD uutuus: Bridesmaids

Bridesmaids

Kiireellisemmän menoni toimipisteeltä lähti mukaan tämä vielä näkemätön elokuva. Tämä voisi olla sitten huomisen illan leffa. Tänään ei enää kerkiä/-jaksa koska menisi leffan kanssa myöhäiseksi ja huomenna aikainen herätys. 
 

Ostosten esikatselu

Menin tänään sen verran ajoissa kiireellisempään menooni että päätin sitten aloittaa päiväni tekemällä ite ostoksia toimipisteelläni. Tollaset löydöt tuli tehtyä. Niistä sitten lisää omissa esittelyblogauksissaan. 

500. blogaus

Ja tällä blogauksella saavutettiin 500 blogausta täällä Hulkin blogissa. Eläköön🤗...🤩...😇...😎...

But first...

Kohta tulossa muutama esittelyblogaus..., mutta sitä ennen vielä yksi asia. Se asia tulee sitten erillisessä blogauksessa tämän blogauksen jälkeen.

Salatut elämät

Jakso 4626: Sallan saunakauna.

Ismo-hahmo penkillä tajuttomana.
 

Blu-Ray uutuus: Nemesis: The Complete Boxset

Nemesis: The Complete Boxset Filmihullu n ainut Blu-Ray löytö on tämä 4. elokuvan julkaisu tieteisleffasarjasta mistä olen aina ollut tietoi...