lauantai 31. maaliskuuta 2007

Numero 23 arvostelut


Number 23

Ohjaus: Joel Schumacher
Pääosissa: Jim Carrey, Virginia Madsen, Danny Huston, Logan Lerman ja Rhona Mitra
Tuotantovuosi: 2007
Tuotantomaa: USA
Gendre: Trilleri
Ikäsuositus: K-15
Kesto: 95 min


Walter Sparrow (Carrey) saa vaimoltaan (Madsen) syntymäpäivälahjaksi kirjan nimeltä -Number 23. -Walter huomaa lukiessaan että kirjan tarina tuntuu kuin se olisi kirjoitettu hänen elämästään. -Kaikki kohdat tuntuvat täsmäävän hänen omiin kokemuksiin, jopa 23 vuotiaan tytön murha.
...
Enempää en saanut juonesta irti. Senverran monimutkainen leffa, että vaadittaisiin enemmän aikaa sen slittelyyn. -Mutta aivan erinomainen jännityselokuva noin muuten. Jim Carrey tekee ällistyttävän roolisuorituksen. -Aika yllättynyt olin miten kuminaamana paremmin tunnettu koomikko pystyy heittäytymään noin vakavaksi. -Siis onhan Carrey nähty useassakin vakavassa roolissa, mutta että erittäin vakavassa -oli kyllä eka kerta. Huikea roolisuoritus. -Siis ehdottomasti suosittelen nähtäväksi ihan teattereissa. Carreyn suoritus tekee sitä sen arvoisen. -Pitkästyttäviä kohtia ei tainnut olla juuri lainkaan. -Kaikin puolin onnistunut jännäri. Täydet pisteet.


...

:):):):):):):):):):)/:):):):):):):):):):)

Ei kommentteja:

Päivän juoma: Fizz Original Dry

Oli jälleen sunnuntaisaunat porukoilla ja otin saunajuomaksi tollasen Fizz Original Dry siiderin. Merkkasin juoman myös sinne Untapped sovel...